Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Pork Rinds Nutrition Information

Meer over MyPlate

 1. Als varkensschillen een nietje op uw tafel zijn elke keer dat u een bijeenkomst organiseert, wilt u misschien een alternatief vinden. Gemaakt door het genezen en braden van de huid van varkens, is het geen wonder dat varkenszwoerd vol zit met calorieën en vet. Net als veel andere bewerkte voedingsmiddelen bevatten varkenszwoerd grote hoeveelheden slechte vetten, cholesterol en natrium, wat problematisch kan zijn voor je gezondheid.

Informatie over calorieën

 1. Varkensvleesschillen zitten boordevol calorieën. Een kleine portie van 1 ounce, die iets meer dan 28 gram weegt, heeft bijna 155 calorieën. Meer dan de helft van de totale calorieën, meer dan 80 of ruwweg 53 procent, komt uit vet. Aan de andere kant zijn alle resterende calorieën echter afkomstig van eiwitten. Varkenszwoerd is van nature vrij van koolhydraten.

Vet tellen

 1. Voor elke gram varkensvlees die u snackt, krijgt u bijna 9 gram totaal vet. U kunt wat vet in uw dieet hebben, hoewel volgens de Dieetrichtlijnen voor Amerikanen 2010 er slechts 20 tot 35 procent van uw calorieën uit zou moeten komen. In het geval van een dieet met 2000 calorieën, kunt u 44 tot 78 gram van vet - 400 tot 700 calorieën uit vet, omdat vet 9 calorieën per gram bevat. Als 2000 calorieën normaal voor u is, neemt slechts 1 ons varkensschillen 12 tot 20 procent van uw vettoewijzing in beslag gedurende de hele dag.

De slechtste componenten

 1. Je krijgt veel ongezond verzadigd vet en cholesterol uit varkenszwoerd. Wanneer deze gevaarlijke voedselcomponenten worden gecombineerd, is de kans groter dat ze uw lipoproteïne met lage dichtheid of LDL verhogen dan wanneer een van beide alleen aanwezig is. Lipoproteïne met een lage dichtheid verhoogt uw totale cholesterol, verstopt de slagaders en kan uw risico op een hartaanval verhogen. Om je hart te beschermen, beperk je tot niet meer dan 10 procent van de totale calorieën uit verzadigd vet. Dat is een maximum van 200 calorieën uit verzadigd vet, of 22 gram per dag, stelt de Dieetrichtlijnen voor Amerikanen 2010. Je mag ook niet meer dan 300 milligram cholesterol hebben. Een ons zwoerd bevat meer dan 3,2 gram verzadigd vet en 27 milligram cholesterol. Dit kost ongeveer 15 procent van het verzadigde vet dat je voor een dag kunt gebruiken voor een dieet met 2000 calorieën, naast 10 procent van je cholesterolvergoeding.

Natriumproblemen

 1. Varkenszwoerd bevat ook veel natrium, nog een ander bestanddeel dat gevaarlijk kan zijn voor je hart door de bloeddruk te verhogen. Voedselfabrikanten gebruiken vaak zout bij het uitharden van de varkenshuid en voegen dan nog meer toe voor smaak tijdens de laatste verwerking. Zolang uw bloeddruk normaal is en u geen risicofactoren voor hartaandoeningen heeft, meldt de Dietary Guidelines for Americans 2010 dat u dagelijks tot 2300 milligram natrium kunt krijgen. (Maar dat moet je terugbrengen tot 1500 milligram, als je risico loopt op hartproblemen. Een ons varkenshuid bevat ongeveer 515 milligram natrium, wat 22 tot 34 procent van je hoeveelheid inneemt, afhankelijk van de categorie waarin je valt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407