Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Porties pistachenoten voor gewichtsverlies

IJzer voor energie en immuunsysteem

 1. Pistachenoten zijn een hart-gezonde noot vol voedingsstoffen om uw gewichtsverliesplan ten goede te komen. Hoewel ze relatief veel calorieën bevatten, is een dieet rijk aan noten eigenlijk gekoppeld aan slankere lichaamssamenstelling en gezondere lichaamsgewichten, volgens het Linus Pauling Institute. Deel je porties pistachenoten van tevoren uit en laat ze in de schaal zodat het langer duurt voordat je tot de kern komt. Als u met een nieuw dieet begint, laat dit dan van tevoren aan uw zorgverlener weten.

Portiegrootte

 1. Een portie pistachenoten is 49 korrels, wat ongeveer 1 ons dop pistaches is. Geniet van een portie tussen het ontbijt en de lunch, of een tussen de lunch en het diner om je klaar te stomen voor succes bij het afvallen. Of, in plaats van gewone pistachenoten als snack, voeg ze toe aan uw salade tijdens de lunch of gooi ze in met uw favoriete pasta-creatie tijdens het diner. De toegevoegde textuur en smaak voegt iets extra's toe aan je gerecht.

Calorische informatie

 1. Eén portie pistachenoten biedt minder dan 161 calorieën; ongeveer 45 van de calorieën komen uit vet. De resterende calorieën komen uit eiwitten en koolhydraten. Hoewel ze niet als een caloriearm tussendoortje tellen, kunnen pistachenoten je toch helpen om af te vallen als ze de plaats innemen van junkfood in je dieet. Als u bijvoorbeeld drie keer per week een portie aardappelen van 2 ons verwisselde voor een portie pistaches van 1 ons, zou u in de loop van een jaar bijna 7 pond verliezen.

Gunstige proteïne

 1. Pistachenoten bieden een bescheiden hoeveelheid eiwit. De 6 gram aanwezig in elke portie van 1 ons levert 13 procent van de eiwitbehoefte voor vrouwen en 11 procent voor mannen. Dit eiwit dient als een bron van aminozuren, die uw lichaam gebruikt om antilichamen te maken - eiwitten die essentieel zijn voor de immuunfunctie - evenals nieuw spierweefsel. Eiwit duurt ook een tijdje om te verteren, wat betekent dat het eiwitgehalte van pistachenoten ervoor zorgt dat je je tussen de maaltijden vol voelt.

Vet in pistachenoten

 1. Hoewel het hoge vetgehalte misschien ontmoedigend klinkt voor uw dieetplan, zijn de vetten in pistachenoten gezonde enkelvoudig onverzadigde vetten of MUFA's. Van dit type vet is aangetoond dat het het cholesterolgehalte verbetert, waardoor uw risico op hartaandoeningen wordt verminderd. Volgens onderzoek gepubliceerd in het "Journal of the American College of Nutrition" in 2010, kan het dagelijks genieten van matige porties pistachenoten helpen bij het verbeteren van triglyceriden. Hoewel triglyceriden geen cholesterol zijn, zijn ze een soort vet in uw bloed dat uw risico op hartaandoeningen kan verhogen wanneer de niveaus te hoog worden. De studie concludeerde ook dat het toevoegen van pistaches aan uw gewichtsverliesregime kan helpen om uw inspanningen voor gewichtsverlies te verbeteren, vooral als ze zetmeelrijke voedingsmiddelen met weinig voedingsstoffen zoals zoutjes vervangen. Net als proteïne zorgt vet ervoor dat je voedsel meer vult, dus heb je minder kans om te binge tussen maaltijden uit honger.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407