Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Probeer deze 4 voedzame voedselswaps voor wanneer u uit eten gaat

Takeaway

 1. Uit eten gaan kan moeilijk zijn voor mensen die op zoek zijn naar hun dagelijkse voedingsbehoeften. Deze behoeften kunnen macronutriënten (koolhydraten, eiwitten en vetten), micronutriënten (vitaminen en mineralen) of beide zijn.

 2. De ervaring hoeft niet stressvol te zijn. Bij veel eetgelegenheden zijn er vaak een paar voedzame opties beschikbaar - je moet gewoon weten waar je op moet letten.

 3. Persoonlijk, wanneer ik uit eten ga, probeer ik altijd te kiezen voor maaltijden met een soort rauwe groene salade om te beginnen, een ton gekookte groenten en een gezonde eiwitbron. Op die manier krijg ik een goede balans van macronutriënten en zoveel mogelijk micronutriënten.

 4. Ongeacht of u naar een restaurant, een bioscoop of zelfs een sportwedstrijd gaat, als u uw maaltijden zo voedzaam mogelijk wilt maken, hebben we heb je gedekt met deze vier eenvoudige menu-swaps.

Eet meer groenten door fiches in te ruilen voor crudités

 1. Er is niets beters in een Mexicaans restaurant dan een enorme kom guacamole. Meestal komt dit met een berg versgebakken en gezouten tortillachips. Yum!

 2. Hoewel ze erg lekker zijn, kunnen tortillachips je vrij snel vullen zonder veel voedingswaarde aan je dieet te verlenen. Een geweldige manier om dit tegen te gaan, is om crudites of rauwe groenten te vragen, hetzij bij de chips of als vervanging.

 3. Rauwe groenten bevatten tonnen vezels, enzymen en antioxidanten, waardoor ze een prima oplossing zijn voor de volgende keer dat je uit bent. Ze kunnen ook helpen bij het afschrikken van te veel eten in combinatie met chips en guac. Groenten passen goed bij andere soorten dips, zoals hummus, tzatziki, baba ganoush en salsa ook.

Verhoog uw kaliuminname door broodjes en sandwichbrood uit te wisselen voor slawraps

 1. Slawraps vormen een geweldig alternatief voor brood en broodjes voor sandwiches, taco's en hamburgers.

 2. Sla zit vol met vezels en voedingsstoffen zoals kalium, calcium en foliumzuur. En tijdens deze hete zomermaanden is sla ook een geweldige optie vanwege het hoge watergehalte.

 3. Mijn favoriete truc is het gebruik van Boter slabekers als hamburgerbroodjes en tacoschelpen. Dus, of je nu in een sportwedstrijd of een restaurant bent en de broodjes of sandwichbrood wilt overslaan, overweeg in plaats daarvan te kiezen voor sla.

Neem een ​​dosis vitamine A door gewone frietjes te ruilen voor gebakken frietjes met zoete aardappel

 1. Frieten zijn heerlijk, daar bestaat geen twijfel over. Maar als u op zoek bent naar iets dat rijker is aan voedingsstoffen, is een goed alternatief gebakken zoete frietjes.

 2. Naast dat het ook super lekker is, zijn zoete aardappelen ook geweldig als je je vezel- en vitamine A-inname wilt verhogen.

Voeg meer volle granen toe door witte rijst uit te wisselen voor quinoa of bruine rijst

 1. Laten we eerlijk zijn - witte rijst is een lekker onderdeel van een aantal gerechten, van sushi tot bibimbap. Als u uw vezelinname wilt verhogen, is witte rijst omruilen voor bruine rijst of quinoa een geweldige manier om dit te doen.

 2. Zowel bruine rijst als quinoa bevatten ook veel micronutriënten, van mangaan tot kalium, waardoor ze een voedzaam en vullend alternatief zijn, als dat is wat u zoekt.

Het is mogelijk om aan uw voedingsbehoeften te voldoen wanneer u uit eten gaat

 1. Of u nu op zoek bent naar uw macro's of u wilt meer vezels binnen uw dieet krijgen, het is mogelijk om dit allemaal te doen, zelfs als u uit eten gaat. En met een toolkit van verschillende voedselswaps kan dit proces minder stressvol zijn.

 2. Gebruik de volgende keer dat u uit eten gaat, deze gids om wat giswerk te verwijderen en u te begeleiden naar wat u uit het menu kunt kiezen.

 3. Nathalie is een geregistreerde diëtist en functionele geneeskunde voedingsdeskundige met een BA in psychologie aan de Cornell University en een MS in klinische voeding aan de New York University. Ze is de oprichter van Nutrition by Nathalie LLC, een particuliere voedingspraktijk in New York City die zich richt op gezondheid en welzijn met behulp van een integrale aanpak, en All Good Eats, een merk voor sociale gezondheid en welzijn op sociale media. Als ze niet met haar klanten of mediaprojecten werkt, kun je haar reizen met haar man en hun mini-Aussie, Brady.

 4. Aanvullend onderzoek, schrijven en bewerken bijgedragen door Sarah Wenig.

 5. Of u nu op zoek bent naar uw macro's of u wilt meer vezels binnen uw dieet krijgen, het is mogelijk om dit allemaal te doen, zelfs als u uit eten gaat. En met een toolkit van verschillende voedselswaps kan dit proces minder stressvol zijn.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407