Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Profiteer van het komende vakantieseizoen voor uw detailhandel

Hoe dankbaarheid te oefenen

 1. Voor retailers zijn vakanties vaak de meest hectische tijd van het jaar. Hoewel de meeste ondernemers hopelijk al zijn begonnen met de voorbereidingen om de feestdagen voor te blijven, kun je het komende seizoen beter benutten om je te onderscheiden van de concurrentie en uiteindelijk op te starten.

Kom op, feestelijk worden!

 1. Nadat u de datums hebt geïdentificeerd die resoneren met uw klanten, kunt u feestelijk worden met uw marketing. U kunt bijvoorbeeld een etalage met kerstthema maken, waarbij klanten eraan worden herinnerd dat er tot 6 jaar oud en nieuw is via e-mail en sociale media, en uw website bijwerken zodat deze vakantie-gerelateerde afbeeldingen en tekst op uw startpagina en geschikte bestemmingspagina's bevat.

Houd uw klanten en medewerkers vrolijk.

 1. Als u zich echt wilt onderscheiden van uw concurrenten, personaliseer deze prikkels dan. Gebleken is dat 42% van de vakantiegangers op een aangepaste mobiele advertentie reageert. Je kunt dit doen door ze productsuggesties te sturen op basis van eerdere aankopen of door ze berichten te sturen via hun voorkeurskanalen.

 2. U kunt uw klanten zelfs laten invoegen in uw advertenties. De campagne 'Elf Yourself' van OfficeMax resulteerde bijvoorbeeld in 193 miljoen bezoeken.

 3. Naast uw klanten moet u ook uw werknemers tevreden en gemotiveerd houden. U kunt hen incentives aanbieden, zoals cadeaubonnen, wanneer ze verkoopkaarten bereiken. Andere kleine voordelen kunnen hen voorzien van eten en drinken. Geloof me. Ze gaan eetlust opwekken. En vergeet niet om hen voldoende training te geven over de belangrijkste producten en bestsellers die uw bedrijf deze feestdagen verkoopt.

Start een e-mailmarketingcampagne.

 1. Constant Contact heeft een lijst met 30 creatieve ideeën samengesteld voor uw e-mailmarketingcampagne voor vakantie. Dit omvat alles van het delen van een vakantievoorbeeld uitverkoop, een gids voor vakantiegeschenken, coupons en kortingen, een vakantievideo en het bedanken van uw klanten voor een geweldig jaar. [! 1091 => 1130 = 6!

Bezoek de Ghost of Inventory Past.

 1. Ga terug en bekijk de verkopen van vorig jaar om te zien welke artikelen uw bestsellers waren en welke niet zo goed verkochten. Op deze manier weet u welke producten u moet pushen en zorgt u ervoor dat u een volledige voorraad heeft. Het laatste dat u wilt, is een item waar u om vraagt, opraken.

 2. Hoe te profiteren van het komende vakantieseizoen voor uw detailhandel werd oorspronkelijk gepubliceerd op Due Blog door Peter Daisyme.

 3. Ga terug en bekijk de verkopen van vorig jaar om te zien welke artikelen uw bestsellers waren en welke niet zo goed verkochten. Op deze manier weet u welke producten u moet pushen en zorgt u ervoor dat u een volledige voorraad heeft. Het laatste dat u wilt, is een item waar u om vraagt, opraken.

 4. Hoe te profiteren van het komende vakantieseizoen voor uw detailhandel werd oorspronkelijk gepubliceerd op Due Blog door Peter Daisyme.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407