Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Progresso-soepdieet

Eieren en een alkalisch dieet

 1. Zoals het spreekwoord zegt: "Als het te mooi klinkt om waar te zijn, is het dat waarschijnlijk ook." Tenminste dat is wat de Academie voor Voeding en Dieetleer zegt over rage-diëten, wat je het Progresso-soepdieet zou noemen. Net als andere soepdiëten, is het idee achter de Progresso-versie dat u uw gebruikelijke maaltijden vervangt door de soep om u te helpen gewicht te verliezen. Hoewel je misschien gewicht verliest na het volgen van het dieet, kan het moeilijk zijn om het af te houden.

Details Progresso-dieet

 1. Het Progresso-soepdieet begon als een wedstrijd gecreëerd door Progresso om aan te tonen dat de soep je kon helpen af ​​te vallen. Het dieet vereist dat u twee tot drie van uw normale maaltijden vervangt door een blik soep. Het dieet geeft niet aan welke lijn soepen je moet eten. Maar Progresso verkoopt wel een lijn lichte soepen die 60 tot 100 calorieën per portie bevatten. Dit dieet is niet bedoeld voor langdurig gebruik, volgens de website van Progresso Soup Diet.

Hoe het u helpt te verliezen

 1. Door het grootste deel van uw maaltijden te vervangen door een caloriearme soep, helpt het Progresso-soepdieet u gewicht te verliezen door calorieën te beperken. Als u twee van uw drie maaltijden vervangt door een lichte soep en een verstandig diner eet dat 400 tot 600 calorieën bevat, beperkt u mogelijk uw totale calorie-inname tot 640 tot 1.000 calorieën per dag. Beperking van uw inname tot dit uiterste mag alleen worden gedaan onder het waakzame oog van een arts. Wanneer je calorieën beperkt om snel af te vallen, verlies je bovendien meer spieren en water dan vet.

Slimmere manieren om te verliezen met soep

 1. Honger kan een grote tegenvaller zijn voor iedereen die probeert af te vallen. Een manier om honger te bestrijden is door uw dieet te vullen met voedsel met weinig energie, dat zijn voedingsmiddelen die weinig calorieën bevatten in vergelijking met hun portiegrootte. Op bouillon gebaseerde soep wordt beschouwd als een energierijk voedsel. Het eten van een kom bouillon-gebaseerde soep, zoals een van de Progresso light soepen, vóór een maaltijd kan u helpen vol te raken, zodat u minder van uw hoofdmaaltijd eet. Hoewel soep een gezonde toevoeging aan uw dieet kan zijn, is het een bron van natrium. Lees etiketten en houd uw inname bij om uw natriuminname op minder dan 2.300 milligram per dag te houden.

Stop de jojo

 1. Als u wilt afvallen en af ​​wilt blijven, is het beter om het langzaam te verliezen met een snelheid van 1 tot 2 pond per week na een dieet met gezonde levensstijlveranderingen. Dat betekent een verscheidenheid aan voedingsmiddelen uit alle voedselgroepen eten, zodat je alle voedingsstoffen krijgt die je nodig hebt om gezond te blijven. Gebruik kleinere borden, kommen en kopjes om porties en calorieën onder controle te houden. Sla geen maaltijden over, vooral het ontbijt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407