Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Reeds gekookte garnalen in de magnetron

Natrium en cholesterol

 1. Voorgekookte garnalen toevoegen is een heerlijke en gezonde manier om uw lunch of diner naar een hoger niveau te tillen! Of het nu gaat om een ​​Aziatische wokgerecht of een Italiaanse fettuccini alfredo, deze veelzijdige zeevruchten kunnen in verschillende gerechten worden verwerkt en zijn gemakkelijk opnieuw op te warmen. Volg de onderstaande stappen om reeds gekookte garnalen effectief op te warmen met alleen uw magnetron.

Moet ik voorgekookte garnalen opwarmen?

 1. Voordat u uw voorgekookte garnalen in de magnetron gooit, is het belangrijk op te merken dat nadat het eenmaal is gekookt, het niet nodig is om de garnalen opnieuw te verwarmen.

 2. Gekoelde garnalen zijn een smakelijke aanvulling op een komkommersoep of een zomerse pastasalade. Het kan ook worden omgezet in een heerlijke garnalencocktail met alleen uw favoriete cocktailsaus. Het voorverwarmen van garnalen is alleen nodig als dit nodig is in het gerecht dat wordt bereid of als u het op die manier verkiest.

Voorgekookte garnalen opwarmen

 1. Het gebruik van de magnetron is een snelle en veilige manier om voorgekookte garnalen op te warmen.

 2. Zorg ervoor dat u de garnalen niet te gaar maakt, want hierdoor kunnen ze rubberachtig worden en de smaak verpesten. Zodra de garnalen opnieuw zijn opgewarmd, kunnen ze aan uw favoriete gerecht worden toegevoegd of worden gegeten zoals het is.

Hoe lang zijn voorgekookte garnalen goed?

 1. Als het eenmaal is gekookt, is garnalen ongeveer twee uur goed bij kamertemperatuur voordat het in de koelkast moet worden bewaard. Als u het na deze tijd buiten houdt, blijft het gevoelig voor de groei van bacteriën en kan het door voedsel overgedragen ziekten veroorzaken. Als garnalen langer dan twee uur buiten zijn geweest, kunt u deze het beste weggooien.

 2. Gekoelde garnalen koelen kan de houdbaarheid aanzienlijk verlengen. Garnalen die worden gekookt en opgeslagen in een luchtdichte plastic container kunnen twee dagen meegaan voordat ze slecht worden. Als je de garnalen op dit moment niet kunt eten, kun je deze het beste in de vriezer leggen. Dit kan de levensduur van de zeevruchten tot zes maanden verlengen.

Wat zijn de voordelen van het eten van garnalen?

 1. Garnalen opnemen in uw dieet is om een ​​aantal redenen gunstig. Om te beginnen is garnalen een relatief caloriearm voedsel. Met ongeveer 60 calorieën per drie gram garnalen is deze zeevruchten een aantrekkelijke optie voor mensen die gezonder willen eten.

 2. Bovendien heeft garnalen grote hoeveelheden eiwit. Drie gram garnalen bevatten ongeveer 12 gram eiwit. Dit is slechts een paar gram minder dan een kipfilet van vergelijkbare grootte. Om het nog aantrekkelijker te maken, bevatten garnalen van nature weinig koolhydraten en vetten.

 3. Ten slotte bevat garnalen een overvloed aan waardevolle voedingsstoffen. Van de zeevruchten is bekend dat ze veel vitamine B6 en B12 bevatten, die onze algehele stemming en alertheid reguleren. Bovendien bevat garnalen grotere hoeveelheden andere nuttige mineralen zoals koper, selenium, fosfor, magnesium en zink.

Bevat Garnalen veel cholesterol?

 1. Garnalen bevatten relatief veel cholesterol, dus de zeevruchten moeten met mate worden geconsumeerd. Een portie garnalen van 3,5 ons heeft ongeveer 200 milligram cholesterol. Dit komt overeen met ongeveer tweederde van de aanbevolen dagelijkse toewijzing.

 2. Vermijd het koken van zeevruchten in boter of andere romige sauzen, omdat dit alleen maar bijdraagt ​​aan het totale cholesterolgehalte. Gebruik in plaats daarvan gezondere alternatieven zoals olijfolie. Als u vragen heeft over uw dieet, kunt u het beste contact opnemen met uw arts of een geregistreerde diëtist.

 3. Garnalen bevatten relatief veel cholesterol, dus de zeevruchten moeten met mate worden geconsumeerd. Een portie garnalen van 3,5 ons heeft ongeveer 200 milligram cholesterol. Dit komt overeen met ongeveer tweederde van de aanbevolen dagelijkse toewijzing.

 4. Vermijd het koken van zeevruchten in boter of andere romige sauzen, omdat dit alleen maar bijdraagt ​​aan het totale cholesterolgehalte. Gebruik in plaats daarvan gezondere alternatieven zoals olijfolie. Als u vragen heeft over uw dieet, kunt u het beste contact opnemen met uw arts of een geregistreerde diëtist.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407