Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Rum vs Whisky: welke is beter

Rum vs Whisky: welke is beter

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 22 augustus 2018

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Rum vs Whisky

 1. Hoewel ze qua uiterlijk vergelijkbaar kunnen zijn, zijn rum en whisky alcoholische dranken met opvallend verschillende smaken en kwaliteiten.

Hoe te maken?

 1. Beide ondergaan een proces van fermentatie, destillatie en veroudering. Rum gaat echter door een dubbel destillatieproces, terwijl whisky wordt gerijpt in houten vaten om zijn karakteristieke smaak te vergroten

Taste

 1. Beide dranken zijn er in verschillende smaken en de smaak kan variëren afhankelijk van de leeftijd, kleur en extra ingrediënten die aan elke batch worden toegevoegd.

Alcoholgehalte

  Voordelen voor de gezondheid

  1. In gematigde hoeveelheden kunnen zowel rum als whisky angst verminderen, het lichaam verwarmen en kalmeren en het immuunsysteem helpen stimuleren om de verkoudheid te bestrijden.

  Wat is beter om te drinken?

  1. Uw keuze van drank hangt af van uw persoonlijke smaak en waar u het voor gebruikt, in termen van cocktails.

  2. Whisky bevat minder calorieën dan rum. Rum wordt meestal gemengd met andere dranken, zoals frisdrank of gemberbier, terwijl whisky vaak alleen wordt gedronken. Beide drankjes zijn er in een breed scala aan smaken, dus het is de moeite waard om er een paar te proeven om er een te vinden die bij je voorkeur past!

  3. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

  4. Uw keuze van drank hangt af van uw persoonlijke smaak en waar u het voor gebruikt, in termen van cocktails.

  5. Whisky bevat minder calorieën dan rum. Rum wordt meestal gemengd met andere dranken, zoals frisdrank of gemberbier, terwijl whisky vaak alleen wordt gedronken. Beide drankjes zijn er in een breed scala aan smaken, dus het is de moeite waard om er een paar te proeven om er een te vinden die bij je voorkeur past!

  6. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407