Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Ryvita Bikini dieet

Stap 5

 1. Het Ryvita Bikini-dieet, ook bekend als de Ryvita Bikini Fit Challenge, is een plan voor gewichtsverlies van twee weken ontworpen door voedingsdeskundige Jennie Cockroft voor het Ryvita-bedrijf. Het dieet omvat twee dagelijkse maaltijden - ontbijt en lunch - die bestaan ​​uit twee Ryvita knäckebrödcrackers gegarneerd met verschillende voorgestelde toppings. Het diner bestaat uit een normale maaltijd, op basis van een lijst met voorgestelde gezonde voorgerechten. Sommige snacks van 100 calorieën zijn ook inbegrepen op de middag en de middag.

Aanbevelingen Ryvita

 1. Ryvita beveelt aan enkele dingen in overweging te nemen voordat u de Bikini Fit Challenge probeert. Ten eerste beveelt Ryvita aan dat dit dieet niet wordt geprobeerd door iemand jonger dan 18 jaar of met een BMI van minder dan 25. BMI is een maat voor uw lengte in relatie tot uw gewicht en is een geaccepteerde indicator van de gewichtsstatus. Een BMI van 20 tot 25 suggereert een lichaamsgewicht binnen normale grenzen, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Daarom is Ryvita's aanbeveling dat het bikinidieet niet mag worden gevolgd door iemand met een BMI die lager is dan normaal.

Ontbijt en mid-day

 1. Het aanbevolen Ryvita Bikini dieetontbijt bestaat uit twee Ryvita knäckebrödcrackers gegarneerd met een lijst met mogelijke opties. De lijst bevat fruit, kaas en groenten in specifieke hoeveelheden. Dieters kunnen kiezen uit selecties zoals drie aardbeien, 10 frambozen, 0,5 eetlepel magere zachte kaas met drie plakjes appel, 1 eetlepel roerei met 0,5 tomaat of 1 theelepel. Elk ontbijt bevat ongeveer 300 calorieën.

Lunch en middagmiddag

 1. Lunch op het Bikini Fit Challenge Dieet is bijna precies hetzelfde als ontbijt, met uitzondering van de voedselbeleg die kan worden opgenomen. Voor de lunch kunnen dieters twee Ryvita knäckebrödcrackers aanvullen met 0,5 eetlepel. magere zachte kaas met een plakje verse avocado, 0,5 blikje tonijn of zalm met 1 theelepel. magere mayonaise en een plakje tomaat, een klein plakje ham met 2 theelepels tomatenchutney of een gesneden, gekookt ei met 0,5 grote tomaten en 1 theelepel. magere slasaus. Elke lunchoptie bevat ongeveer 300 calorieën. Halverwege de middag snackopties omvatten een kleine reep granen of een kleine zak met een voorverpakte snack met weinig vet. [! 76644 => 1130 = 5!

 1. Voorgerechten voor het diner op het Ryvita-dieet zijn gezond en kunnen het beste worden gekozen uit een lijst met recepten van Ryvita. Diner voorgerecht selecties omvatten Marokkaans lamsvlees in combinatie met couscous en gestoomde groene bonen, knoflook champignonspaghetti met een kant van magere yoghurt, zalm of tonijn viskoekjes met geroosterde groenten, paprika varkensvlees met een kant van gebakken aardappel en broccoli, of gember kip met basmatirijst en gestoomde broccoli. Alle recepten voor voorgestelde hoofdgerechten zijn beschikbaar op de Ryvita-website. Voorgerechten bevatten ongeveer 500 calorieën.

Wat Ryvita goed doet

 1. Het Ryvita Bikini Fit Challenge-dieet combineert een uitgebalanceerde selectie gezonde voedingsproducten met vers fruit, groenten, magere eiwitten en magere zuivelproducten. Ryvita knäckebrödcrackers bevatten weinig calorieën, vet en natrium. Het dieet stimuleert portiecontrole en variëteit, evenals de opname van fysieke activiteit. Al deze dingen kunnen helpen bij het ondersteunen van een gezonde levensstijl.

Overwegingen

 1. Het Ryvita-dieet stimuleert een snelle oplossing van twee weken voor gewichtsverlies en kan om deze reden als een rage-dieet worden beschouwd. Het beveelt ook een strikte inname aan van ongeveer 1.300 calorieën per dag, ongeacht de daadwerkelijke caloriebehoeften van de dieter, die op individuele basis verschillen, afhankelijk van de leeftijd, het gewenste lichaamsgewicht, de lengte, het geslacht en het activiteitenniveau. Gezond gewichtsverlies treedt op met niet meer dan 1 pond verloren gewicht per week en moet gericht zijn op het bouwen van gezonde eet- en bewegingsgewoonten die duurzaam zijn voor een leven lang goede gezondheid en behoud van gewichtsverlies.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407