Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


'S Avonds eiwit eten voor maximaal gewichtsverlies

Inzicht van experts

 1. De timing van voedingsstoffen is een van de meest effectieve manieren om ervoor te zorgen dat het voedsel dat u eet voor u werkt en niet als ongewenst lichaamsvet wordt opgeslagen. Concentreren op het eten van eiwitten en het beperken van de inname van koolhydraten in de avond is logisch omdat de voorkeurbron van ons lichaam koolhydraten is - zoals rijst, brood en aardappelen - en de avond meestal de minst actieve tijd van de dag is. Koolhydraten, vooral hoog-glycemische zoals eenvoudige suikers, worden gemakkelijk opgeslagen als lichaamsvet wanneer ze niet als brandstof worden verbrand. Daarom is het niet nodig om 's avonds grote hoeveelheden koolhydraten te eten terwijl u op de bank zit of zich voorbereidt om naar bed te gaan.

Stap 1

 1. Eet al eerder op de dag al je koolhydraten en eenvoudige suikers. Als u 's ochtends traint, kunt u de helft vóór uw training eten en de andere helft daarna. Deze timing van voedingsstoffen, ook wel koolstapelstapeling genoemd, wordt aanbevolen door "X-treme Lean" auteurs Jonathan Lawson en Steve Holman. U kunt bijvoorbeeld al uw koolhydraten de dag vóór 15.00 uur opeten. Hoe sneller je wilt afvallen en hoe langzamer je metabolisme, hoe eerder je koolhydraten moet verwijderen om je lichaam zijn opgeslagen vet te laten verbranden voor energie.

Stap 2

 1. Verwijder koolhydraten uit uw maaltijd, vooral zetmeel. Focus op het eten van magere eiwitbronnen zoals kalkoen, kip, magere stukken rundvlees en vis. Voeg in plaats van zetmeel enkele gezonde vetten toe zoals olijfolie, avocado, hele eieren en / of noten en zaden. Voeg bovendien zoveel gezonde kruisbloemige groenten toe als je wilt, zoals broccoli, spruitjes of bloemkool. Als je absoluut koolhydraten bij het eten moet hebben, eet dan natte koolhydraten. In zijn boek "Combat the Fat" maakt Jeff Anderson onderscheid tussen "natte" en "droge" koolhydraten. Natte koolhydraten zijn lage glycemische groenten en fruit, die de vetopslag niet bevorderen en zeer voedzaam zijn.

Stap 3

 1. Gebruik bevredigende desserts op basis van eiwitten. Ricottakaas met een laag vetgehalte kan bijvoorbeeld worden gebruikt om veel verschillende desserts te maken, zoals kaascake. Ricottakaas wordt gemaakt van wei, een hoogwaardige eiwitbron die helpt vet te verbranden en spieren op te bouwen. Gebruik een niet-calorische zoetstof zoals Splenda of stevia in plaats van suiker in elk dessertrecept. Veel gezonde, heerlijke recepten zijn te vinden op Bodybuilding.com of Foodnetwork.com.

Stap 4

 1. Maak een smoothie een of twee uur na het eten. Met de juiste ingrediënten kun je een gezonde eiwitshake laten smaken als een echte milkshake. Meng een of twee scheppen wei-eiwit met 1 el. zware room, 4 oz. tot 8 oz magere melk of water, en drie ijsblokjes. Voeg naar smaak natuurlijke pindakaas, bessen of pure chocolade toe. Bekijk de recepten voor eiwitshakes op Bodybuilding.com voor meer leuke ideeën.

Stap 5

 1. Eet een portie eiwitten voor het slapengaan. Als je je ijverig aan een trainingsplan hebt gehouden - onderdeel van een succesvol afslankprogramma - helpt het extra eiwit je lichaam om spierweefsel te herstellen en te herstellen terwijl je slaapt. Meng bijvoorbeeld 1/2 kop kwark met een handvol bessen en bestrooi met een beetje stevia. Deze gezonde snack om middernacht geeft je lichaam langzaam verterende eiwitten, die een druppeleffect van aminozuren en voedingsstoffen produceren voor je spieren 's nachts. Als alternatief kun je altijd nog een eiwitshake voor het slapen gaan krijgen.

Stap 5

 1. Spruitjes

 2. Bloemkool

 3. Vetarme ricottakaas

 4. Stevia of Splenda

 5. Wei-eiwit

 6. Zware room

 7. Cottage cheese

 8. Spruitjes

 9. Bloemkool

 10. Vetarme ricottakaas

 11. Stevia of Splenda

 12. Wei-eiwit

 13. Zware room

 14. Cottage cheeseDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407