Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


'S Ochtends heet watercitroen drinken

Cranberry-pillen versus cranberrysap

 1. Overweeg uw standaard kopje koffie 's ochtends eerst te vervangen door een glas heet water en citroen, beveelt nationaal bekende voedingsdeskundige Ann Louise Gittleman, auteur van "Fat Flush for Life" en andere boeken aan . De combinatie kan je lichaam op verschillende manieren ten goede komen, waaronder helpen om af te vallen en gehydrateerd te blijven, je spijsvertering te verbeteren en je vitamine C-inname te verhogen. Je kunt deze ochtenddrank zelfs nog meer pit geven om de voordelen ervan te vergroten.

Types

 1. Gittleman beveelt aan om het sap van een halve citroen te combineren met 1 kop heet water. Als je je eigen citroenen niet wilt persen, kun je 1 eetlepel citroensap vervangen. Zorg ervoor dat je 100 procent biologisch citroensap gebruikt. Je kunt dit drankje opfleuren en je metabolisme verder opvoeren door een snufje gemalen kaneel en een snufje gemalen gember toe te voegen, zegt Gittleman. Citroenen kunnen maximaal 10 dagen bij kamertemperatuur worden bewaard, zodat u ze wekelijks kunt winkelen. Je kunt ook vers citroensap in een ijsblokjesbakje bewaren zonder zijn kracht te verliezen.

Functie

 1. 'S Ochtends als eerste citroenwater drinken stimuleert je spijsvertering, volgens het artikel van Louise Atkinson "Daily Mail", "Afvallen voor Kerstmis met het citroensapdieet." Dit verbetert het vermogen van uw lichaam om voedingsstoffen op te nemen. Slechte opname van voedingsstoffen kan ervoor zorgen dat u honger krijgt, zelfs als u dat niet bent.

Effects

 1. Citroenwater reinigt uw gehemelte op weg naar beneden. Eenmaal in je lichaam helpt het om je nieren en je lever voorzichtig te spoelen met afval en gifstoffen, zegt Gittleman. Het kan ook helpen bij het reinigen van je lymfestelsel, een ander lichaamssysteem dat gifstoffen elimineert.

Betekenis

 1. Zowel citroenen als water staan ​​op Gittleman's lijst met vetspoelvoedingsmiddelen. Water helpt je gehydrateerd te blijven. Uw lichaam slaat meer vet op als u uitgedroogd bent, omdat uw nieren hulp van uw lever nodig hebben om te functioneren wanneer uw lichaam zich in deze toestand bevindt. Dit belemmert het vermogen van de lever om vet te verbranden. Water is ook een natuurlijke eetlustremmer. Uitdroging kan daarentegen gevoelens van honger veroorzaken. Citroenen kunnen cellulitis helpen verminderen omdat ze de bloedstroom naar uw huid stimuleren en uw lichaam helpen afval weg te spoelen. Citroen verhoogt ook het vermogen van je lichaam om vet te metaboliseren, zegt Gittleman.

Voordelen

 1. Citroensap biedt een hoge hoeveelheid vitamine C, merkt Atkinson op. Een citroen geeft 30,7 mg vitamine C, volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 75 mg voor vrouwen en 90 mg voor mannen. Mensen die meer vitamine C consumeren, hebben efficiëntere spijsvertering dan mensen die dat niet doen. Citroen verhoogt ook de zuurgraad van uw spijsvertering, waardoor u calcium beter kunt opnemen. Calciumabsorptie helpt je afvallen, zegt Atkinson, omdat calcium wordt opgeslagen in vetcellen. Hoe meer calcium in je vetcellen, hoe gemakkelijker het is om hun verbranding te stimuleren. Vitamine C verhoogt ook uw immuunsysteem, helpt coronaire hartziekten te voorkomen en verlaagt uw risico op een beroerte, staar en jicht. Deze antioxidantvitamine kan ook helpen het kankerrisico te verlagen bij consumptie via vers fruit, volgens Oregon State University.

Potentiële

 1. Het toevoegen van een eetlepel citroensap samen met een deel van de schil van de citroen kan 1.600 zuurstofradicaal absorptievermogen of ORAC-eenheden aan uw dieet leveren, volgens het tijdschrift "Women's Health". Een ORAC-eenheid is een meting die is ontwikkeld door de National Institutes of Health om de antioxidantcapaciteit van een voedingsmiddel te meten. Hoe hoger de waarde, hoe hoger de antioxidantvoordelen, zoals het bestrijden van celbeschadigende vrije radicalen. Een antioxidant citroensap biedt eriocitrine, dat kan beschermen tegen oxidatieve stress in de lever.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407