Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Schoon eten bij Walmart voor $ 5 per maaltijd

Probiotica aan uw dieet toevoegen

 1. Hoe beslist u of u probiotica aan uw dieet wilt toevoegen? Een eerste stap is om met uw arts te praten om te controleren of ze geschikt voor u zijn. Probiotica worden over het algemeen als veilig beschouwd om te consumeren, tenzij u een aangetast immuunsysteem heeft of ernstig ziek bent. Vraag ook uw arts of apotheker naar de dosering.

 2. Misschien wilt u beginnen met het nemen van probiotica door eenvoudig een aantal items met natuurlijke probiotica aan uw dieet toe te voegen. Misschien wilt u een dagboek bijhouden van de probiotica die u introduceert en na verloop van tijd vastleggen of u veranderingen in uw spijsvertering of algehele gezondheid ziet. Enkele gemakkelijk beschikbare voedselkeuzes zijn:

 3. Als u een probiotisch voedingssupplement wilt nemen, zijn er tal van commerciële producten om uit te kiezen. Zoek naar supplementen met:

 4. Het is belangrijk om te onthouden dat probiotica worden beschouwd als voedingssupplementen, die niet worden gereguleerd door de Food and Drug Administration (FDA). Ook hoeven fabrikanten van probiotica geen bewijzen van effectiviteit te bewijzen, noch bewaakt de FDA deze claims. De FDA ontwikkelt momenteel een methode voor het bepalen van de aanwezigheid van potentieel schadelijke verontreinigingen in probiotica.

]

 1. Mensen die al in de schone eettrein zaten, verheugden zich over het nieuws van vorige week dat Amazon de prijzen van Whole Foods met maar liefst 43 procent verlaagde op zijn eerste dag als eigenaar.

 2. Biologische Fuji-appels daalden van $ 3,49 naar $ 1,99 per pond.

 3. Verantwoord gekweekte Atlantische zalm werd teruggebracht van $ 14,99 tot $ 11,99 per pond.

 4. Voor gezinnen uit de middenklasse kan dat nieuws ertoe doen.

 5. Maar voor huishoudens met lage inkomens, die niet de middelen hebben om schoon eten tot prioriteit te maken, hebben de teruggetrokken prijzen geen invloed op hen.

 6. De definitie van schoon eten, populair bij een high class contingent van dunne beroemdheden en lifestyle bloggers, is constant in beweging.

 7. Maar in de kern betekent schoon eten consumeren van volledig voedsel zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke staat.

 8. Dat betekent weinig verwerking en minimale additieven.

 9. In een recent Vice-artikel schrijft Michael Easter dat schoon eten een "geheel classistisch fenomeen" is, of, in de woorden van zijn student, "rijke blanken shit."

 10. Ik ben het ermee eens dat de term problematisch en veroordelend is omdat het impliceert dat mensen die niet schoon eten vies eten - inclusief gemeenschappen die niet hetzelfde voedselbudget hebben als Gwyneth Paltrow.

 11. Als zelfbenoemde Lucky Charms-liefhebber stelt Pasen ook dat biologisch eten in de eerste plaats niet eens gezonder is voor mensen. Hij voegt eraan toe dat het praktisch onmogelijk is met een budget.

 12. Ik denk dat hij het mis heeft.

 13. Ik heb vier Walmart-winkels bezocht - verreweg de grootste kruidenier in de Verenigde Staten - om erachter te komen of schoon eten met een beperkt budget mogelijk is.

 14. Walmart is meer van de dagelijkse supermarkt van mensen, vergeleken met een duurdere en dure winkelervaring zoals Whole Foods.

Mijn Walmart-uitdaging van $ 5 per maaltijd

 1. Amerikanen geven gemiddeld $ 151 uit aan voedsel per week, volgens een enquête van Gallup. Dat komt neer op $ 7 per maaltijd, exclusief snacks of drankjes.

 2. Terwijl Amerikanen meer geld uitgeven dan ooit uit eten gaan, eten de meeste Amerikanen - 77 procent - thuis nog steeds.

 3. Ik probeerde schone maaltijden te maken van Walmart-ingrediënten voor minder dan $ 5 per persoon, waardoor er wat geld is voor een wekelijkse maaltijd of snacks.

 4. De tweede pagina van de folder leidde met de kop Farmers Know Fresh en bevat heldere, dikke producten die in Californië zijn gekweekt.

 5. Twee lachende mannen van de Nunes Company in Salinas stonden in hun gewassen, met een enorme kop perfecte snijsla.

 6. De derde pagina was allemaal "biologisch aantrekkelijke" producten. Pagina vier bevatte antibioticumvrije kipaanbiedingen.

 7. Het leek erop dat dit nog eenvoudiger zou worden dan ik had verwacht.

Nul tot overvloedige opties

 1. De eerste Walmart was een mislukking.

 2. Verpakt met 10 gangpaden van verpakt voedsel, werden de slappe, niet-biologische producten als een bijzaak ingedrukt.

 3. Ik pendelde naar de tweede Walmart in San Leandro, waar ik een duurzaam bevroren vismerk vond zonder toevoegingen en lokaal geproduceerde rode aardappelen.

 4. Ik wist dat ik kon beginnen met het bouwen van een maaltijd uit die twee schone nietjes, maar toch - slechts de helft van een schone maaltijd voor mijn twee uur inspanning?

 5. De selectie was enorm verschillend bij de Walmart in Mountain View en de Walmart Neighborhood Market in Santa Clara, beide steden die meer bekend staan ​​als onderdeel van Silicon Valley dan als geassocieerd met Walmart-shoppers.

 6. De Walmart Neighbourhood Market was een goudmijn met overvloedige verse, lokaal geproduceerde, biologische ingrediënten die onder grote borden werden weergegeven en verklaarden ze "biologisch" en "vers en lekker."

 7. Ik nam de winkel langzaam door, gooide biologisch voedsel in mijn boodschappenwagentje en optelde totalen in mijn calculator-app.

 8. Uiteindelijk heb ik wat duurdere biologische ingrediënten, zoals biologisch tarwebloem, weer op de plank gelegd.

 9. Het was tijdrovend en toch eenvoudig om een ​​handvol smakelijke, schone maaltijden in de Silicon Valley Walmart-winkels samen te stellen die minder dan $ 5 per persoon kosten.

 10. Hier zijn twee maaltijden en een dessert dat ik heb samengesteld met bijna volledig biologische of lokaal geproduceerde ingrediënten.

 11. De voedingsmiddelen die niet in deze categorie vielen - de paddenstoelen, ui en avocado - zijn onbewerkte, hele voedingsmiddelen in hun natuurlijke vorm.

 12. De spinazie bevond zich in het biologische gedeelte, maar ik kon niet bevestigen dat het biologisch of lokaal geproduceerd was.

 13. Zalmhash: $ 4,94 per persoon

 14. Geroosterde hele kip met rijst: $ 4,66 per persoon

 15. Chocolade-amandelschors: $ 1,53 per persoon

 16. Deze chocoladereep maakt regelmatig lijsten van de gezondste chocoladereepopties met minimale additieven, maar het is niet biologisch.

 17. Er waren veel biologische bakingrediënten bij Walmart, maar ze waren duurdere opties dan de amandelschors.

 18. Als niet-maaltijd wilde ik de prijs aanzienlijk lager houden dan $ 5.

Schoon eten is (waarschijnlijk) de moeite waard

 1. Hoewel het zeker een uitdaging is voor de gemiddelde consument, heeft ons experiment aangetoond dat het technisch mogelijk is om schoon te eten met een bescheiden budget.

 2. Maar zou u?

 3. Pasen heeft het biologische label afgewezen, maar volgens onderzoek naar pesticiden en onze gesprekken met experts is schoon eten - geheel, biologisch voedsel - waarschijnlijk gezonder dan niet-biologisch voedsel eten.

 4. Hoeveel gezonder staat nog ter discussie.

 5. "Hele, minder bewerkte voedingsmiddelen zijn voedzamer - punt uit," verklaarde Dr. Fiola Sowemimo van CentraState, die gespecialiseerd is in gewichtsverlies.

 6. Er zijn onderzoeken die pesticiden koppelen aan kanker en neurodegeneratieve ziekten. Er is echter niet genoeg wetenschap om definitief te zeggen dat biologisch of schoon eten beter is dan conventioneel geteelde producten of vee zonder antibiotica.

 7. Dat betekent echter niet dat alle topgeesten in het land denken dat organisch overblown is.

 8. Onder president Obama heeft het Kankerpanel van de president een rapport uitgebracht over het verminderen van het risico op milieukanker.

 9. Het drong er bij Amerikanen op aan om pesticiden en andere giftige additieven in voedsel te vermijden door in principe biologisch te kopen.

 10. "Blootstelling aan pesticiden kan worden verminderd door, voor zover mogelijk, voedsel te kiezen dat zonder pesticiden of chemische meststoffen is geteeld ... Evenzo blootstelling aan antibiotica, groeihormonen en giftige afvoer van veevoer veel kan worden geminimaliseerd door het eten van vrije uitloop vlees zonder deze medicijnen als het beschikbaar is, "schreven de auteurs.

 11. Het panel merkte op dat hoewel het beschikbare bewijs ontoereikend is om "onweerlegbaar bewijs van schade" te leveren, het groeiende aantal en de complexiteit van bekende of vermoedelijke kankerverwekkende stoffen ons dwingen om maatregelen te nemen om de volksgezondheid te beschermen. "

 12. Een rapport van de American Academy of Pediatrics, en ondersteund door de Councils on Nutrition and Environmental Health, toonde aan: "In termen van gezondheidsvoordelen is overtuigend aangetoond dat organische diëten consumenten blootstellen aan minder pesticiden geassocieerd met menselijke ziekte. "

 13. "Pesticiden zijn alomtegenwoordig in dit land," zei Dr. Aly Cohen, een reumatoloog en een specialist in integratieve geneeskunde en milieugezondheid, zei op de podcast Intelligent Medicine.

 14. Ze moedigt mensen aan hun blootstelling aan pesticiden te verlagen, omdat pesticiden met een hele reeks problemen samenhangen.

 15. "Koop biologische producten en voedingsmiddelen", raadde ze aan. "Er worden veel schadelijke pesticiden gebruikt bij de productie van conventionele groenten."

 16. "[!Organisch

 17. Cohen verwijst naar het onvoldoende testen, reguleren en controleren van giftige chemicaliën waaraan Amerikanen worden blootgesteld door de Food and Drug Administration (FDA). Terwijl de Environmental Protection Agency (EPA) de hoeveelheid van het meest gebruikte agrarische pesticide, glyfosaat, residu in voedsel beperkt, is het de taak van de FDA om de limieten te handhaven.

 18. Het Government Accountability Office heeft geconstateerd dat de FDA niet test "op verschillende veelgebruikte pesticiden", waaronder glyfosaat.

 19. Sowemimo vertrouwt op de FDA om ervoor te zorgen dat pesticiden beperkt zijn om ervoor te zorgen dat er geen grove gezondheidsresultaten voor Amerikanen zijn. Toch merkte ze op dat "blootstelling aan pesticiden mogelijk belangrijker is bij kinderen versus volwassenen."

 20. Ze wees er ook op dat sommige onderzoeken hebben aangetoond dat kinderen die biologisch voedsel krijgen, minder allergieën en minder voedselintoleranties hebben dan degenen die dat niet zijn, maar er kunnen veel andere variabelen zijn die eigenlijk meer zijn verantwoordelijk voor dat gezondheidsresultaat.

 21. Schoon eten is niet "rijke blanke mensen shit." Schoon eten is gezonder, omdat je pesticiden vermijdt en hele voedingsmiddelen consumeert, en het is mogelijk voor iemand in de middenklasse met een krap budget.

 22. Maar het is nog steeds erg moeilijk om te doen, afhankelijk van waar je woont, vooral voor huishoudens met een lager inkomen die in een voedselwoestijn wonen of meer dan een mijl afstand van een supermarkt met verse producten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407