Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Seksuele voordelen van Panax Ginseng voor mannen

Voordelen voor de gezondheid

 1. De wortel van de Panax ginseng-plant wordt al eeuwen gebruikt als onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde of TCM. TCM-beoefenaars en westerse kruidkundigen promoten Panax ginseng op grote schaal als een adaptogeen of een kruid dat een gezondere reactie op fysieke of mentale stress mogelijk maakt. Wetenschappelijke studies hebben veel van de traditionele toepassingen bevestigd die aan Panax ginseng worden toegeschreven, inclusief het gebruik ervan als een mannelijk seksueel stimulerend middel. Raadpleeg uw arts voordat u Panax ginseng of enig ander geneeskrachtig kruid gebruikt, vooral als u een medische aandoening heeft.

Seksuele prestaties

 1. Traditioneel hebben TCM-artsen geloofd dat Panax ginseng de seksuele prestaties bij zowel mannen als vrouwen kan verbeteren. Hoewel weinig studies de exacte effecten ervan hebben onderzocht, suggereert het Maryland University Medical Center dat het het libido of de seksuele interesse kan verbeteren. De exacte relatie van Panax ginseng met seksuele drift wordt niet goed begrepen, maar men denkt dat het werkt door het lichaam in staat te stellen zich aan te passen aan stress met minder schommelingen in seksuele drang.

Erectiestoornissen

 1. Volgens de National Institutes of Health kan Panax ginseng de symptomen van erectiestoornissen of mannelijke impotentie verminderen. Mannen die Panax ginseng gebruiken, kunnen stevigere, langduriger erecties hebben die gemakkelijker te bereiken zijn. De NIH meldt echter dat meer goed opgezette studies nodig zijn om de veiligheid en werkzaamheid van Panax ginseng vast te stellen als een behandeling voor deze veel voorkomende seksuele disfunctie.

Ondersteuning van de vruchtbaarheid

 1. De National Institutes of Health suggereert dat Panax ginseng de vruchtbaarheid bij mannen kan verbeteren. Mannen die Panax ginseng-supplementen gebruiken, hebben een hoger aantal zaadcellen en een verhoogde beweeglijkheid van het sperma, dus kruidkundigen bevelen ginseng vaak aan als een aanvullende behandelingsoptie voor mannen met onvruchtbaarheid veroorzaakt door een laag aantal zaadcellen. Het University of Maryland Medical Center merkt bovendien op dat dieren die ginseng-supplementen krijgen, een verhoogde spermaproductie ervaren. Meer studies zijn nodig om de beste effectieve dosis voor de behandeling van mannelijke onvruchtbaarheid te bepalen.

Voortijdige ejaculatie

 1. Volgens de NIH kan een combinatie van kruiden, waaronder Panax ginseng, helpen om voortijdige ejaculatie te behandelen. De behandeling omvatte de lokale toepassing van 0,20 gram suspensiecrème op de geslachtsorganen. Hoewel vroege studies de werkzaamheid van deze behandelingsoptie ondersteunen, hebben geen goed ontworpen tests de effecten van Panax ginseng alleen onderzocht.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407