Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Sinaasappel thee: Voordelen Hoe te maken

Sinaasappel thee: Voordelen Hoe te maken

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 17 mei 2019

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Wat is oranje thee?

 1. Sinaasappelthee is een verscheidenheid aan thee die wordt gemaakt met sinaasappelsap, concentraat of sinaasappelschillen. Dat is echter niet het enige ingrediënt, want die citrusstoffen worden gecombineerd met groene, witte of zwarte thee om een ​​unieke en voedzame drank te maken. Sinaasappels zijn, net als veel andere citrusvruchten, beroemd om hun vitamine C en antioxidantgehalte, terwijl thee op dezelfde manier wordt geprezen om zijn effecten op ontstekingen en chronische ziekten. Wanneer deze twee ingrediënten samen worden gebracht, kan het een warme of koude drank vormen die een energieke en voedzame boost geeft.

Voordelen van oranje thee

 1. De belangrijkste voordelen van sinaasappelthee zijn de volgende:

 2. De voedingsstofdichtheid helpt u een vol gevoel te krijgen, wat helpt bij het creëren van een calorietekort. Afgezien daarvan zullen de polyfenolische verbindingen, antioxidanten, vitamine C en catechines helpen bij het voorkomen van chronische ziekten en ook de effectiviteit van het immuunsysteem versterken. Wanneer je sinaasappelthee zet met cafeïne, geniet je ook van de energieboost van cafeïne en het verbeterde metabolisme. Regelmatig gebruik kan ook het uiterlijk en de huidaandoeningen zoals acne, eczeem en psoriasis verbeteren.

Hoe maak je oranje thee?

 1. Sinaasappelsap of sinaasappelsapconcentraat in een gezette pot thee. Andere mensen genieten echter van het laten weken van sinaasappelschillen in heet water, zonder groene of zwarte thee, om de voordelen van sinaasappelen op een minder overweldigende manier te benutten. Laten we hieronder eens kijken hoe je oranje thee kunt maken: eval (ez_write_tag ([![!728,90

Bijwerkingen van oranje thee

 1. Er zijn zeer weinig bijwerkingen van sinaasappelthee, maar voordat u kruidenthee neemt, met name cafeïne, is het belangrijk om met uw arts te praten. Aangezien er in sommige vormen van sinaasappelthee cafeïne zit, kan overmatige consumptie hiervan de volgende bijwerkingen veroorzaken:

 2. Gebruik met mate en bespreek de beslissing met uw arts.

 3. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 4. Er zijn zeer weinig bijwerkingen van sinaasappelthee, maar voordat u kruidenthee neemt, met name cafeïne, is het belangrijk om met uw arts te praten. Aangezien er in sommige vormen van sinaasappelthee cafeïne zit, kan overmatige consumptie hiervan de volgende bijwerkingen veroorzaken:

 5. Gebruik met mate en bespreek de beslissing met uw arts.

 6. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407