Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Slasaus met laag cholesterolgehalte

Richtlijnen voor zalmconsumptie

 1. Een hart-gezond dieet benadrukt fruit en groenten en voedingsmiddelen met een laag cholesterol, verzadigd vet en natrium. Dieetcholesterol kan uw cholesterolgehalte in het bloed verhogen, met name LDL-cholesterol, een risicofactor voor hart- en vaatziekten. Slasausen met laag cholesterolgehalte kunnen u in staat stellen om van uw salade te genieten en tegelijkertijd uw gezondheid te verbeteren. Een voedingsdeskundige kan u adviseren over uw gezondheid en het eten van saladedressings met laag cholesterolgehalte.

Olijfolie en azijn

 1. Olijfolie en azijn is een hart-gezonde slasaus die 0 mg cholesterol bevat. Olijfolie bevat hoge concentraties enkelvoudig onverzadigd vet dat gezond is voor uw hart en u kan helpen uw risico op hartaandoeningen te verminderen. Uit onderzoek van wetenschappers van de Universiteit van Athene in Griekenland en gepubliceerd in "Clinical Cardiology" in maart 2007 bleek dat exclusief gebruik van olijfolie geassocieerd is met een 47 procent lagere kans op hart- en vaatziekten in vergelijking met het niet consumeren van olijfolie. De resultaten tonen ook aan dat consumptie van olijfolie in combinatie met andere oliën of vetten niet significant geassocieerd is met een lagere kans op coronaire hartziekten in vergelijking met geen consumptie van olijfolie.

Italiaanse dressing met zonnebloemolie

 1. Een gezond type Italiaanse dressing bestaat uit zonnebloemolie, witte azijn en kruiden. Zonnebloemolie heeft een hoge concentratie meervoudig onverzadigde vetzuren die gezond zijn voor je hart met 0 mg cholesterol. Meervoudig onverzadigde vetzuren omvatten omega-3-vetzuren, zoals alfa-linoleenzuur en omega-6-vetzuren. Onderzoek van wetenschappers aan de Harvard School of Public Health in Boston en gepubliceerd in "The American Journal of Clinical Nutrition" in mei 1999 vond een hogere inname van olie rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren, met name alfa-linoleenzuur, en azijnslasaus wordt geassocieerd met een verminderd risico op fatale hartziekte bij vrouwen die dit voedsel vijf of meer keer per week consumeren in vergelijking met vrouwen die de olie zelden consumeren.

Honingmosterddressing met koolzaadolie

 1. Honing-mosterddressing is een heerlijke dressing om in uw salades op te nemen. Mosterddressing met honing kan worden gemaakt met honing, mosterd, koolzaadolie en kruiden. Canola-olie is een rijke bron van meervoudig onverzadigde en enkelvoudig onverzadigde vetten. Bovendien bevat het 0 mg cholesterol. Canola-olie is saai en maskeert dus niet de smaak van de andere ingrediënten voor saladedressing.

Aziatische gember Dresing met pinda-olie

 1. Een Aziatische gemberdressing met pinda-olie, rijstwijnazijn, verse gember, sojasaus en citroensap en kruiden bevat 0 mg cholesterol. Pinda's zijn peulvruchten die antioxidanten bevatten en kunnen uw risico op hart- en vaatziekten verlagen. Onderzoek van wetenschappers aan de Shahid Beheshti Universiteit in Teheran, Iran, en gepubliceerd in "Public Health Nutrition" in oktober 2010 meldt dat pindaconsumptie LDL-cholesterol, het slechte cholesterol, het verhoogde HDL-cholesterol, het goede cholesterol en het risico op hart- en vaatziekten aanzienlijk verlaagt. hartziekte bij mannen met hoog cholesterolgehalte.

 2. Een Aziatische gemberdressing met pinda-olie, rijstwijnazijn, verse gember, sojasaus en citroensap en kruiden bevat 0 mg cholesterol. Pinda's zijn peulvruchten die antioxidanten bevatten en kunnen uw risico op hart- en vaatziekten verlagen. Onderzoek van wetenschappers aan de Shahid Beheshti Universiteit in Teheran, Iran, en gepubliceerd in "Public Health Nutrition" in oktober 2010 meldt dat pindaconsumptie LDL-cholesterol, het slechte cholesterol, verhoogde HDL-cholesterol, het goede cholesterol en het risico op hart- en vaatziekten aanzienlijk verlaagt hartziekte bij mannen met hoog cholesterolgehalte.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407