Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Slim drinken: uw gids voor een gezondere oudejaarsavond

De onderste regel

 1. Voor veel mensen betekent oudejaarsavond een beetje meer alcohol drinken dan normaal - omdat je goede voornemens niet beginnen tot woensdag, kun je die slechte gewoonten net zo goed een juiste verzending. Maar voordat je naar de nacht gaat om wat bubbels te drinken, een bal ziet vallen en een middernachtkus sluipt, lees deze tips om je nieuwjaarsochtend een beetje gemakkelijker te maken.

Leg het juiste voedsel in uw buik

 1. Voordat u alcohol in uw slokdarm giet, wilt u een solide basis van voedsel in uw maag. Onderzoek heeft aangetoond dat dit helpt bij cognitieve vaardigheden terwijl het bedwelmd is door de effecten van alcohol te verminderen (maar elke eerstejaarsstudent kan je dat vertellen).

 2. Helaas is er geen voedsel dat zeker katers voorkomt, maar een volledige maaltijd met zetmeel, magere eiwitten en groenten zal zeker geen pijn doen. Er zijn aanwijzingen dat asperges helpen bij het metaboliseren van alcohol, maar je eerste reis naar de badkamer na het eten geeft misschien niet de beste leuke indruk.

 3. Omdat je maag misschien een cocktail van cocktails krijgt, is het het beste om dingen te eten waarvan je weet dat ze het eens zijn met je buik. Blijf de hele avond snacken en drink veel water (je kunt zelfs drankjes afwisselen met glazen water om ervoor te zorgen dat je tot middernacht komt).

 4. Krijg de feiten: de waarheid over katerbehandelingen >>

Je gevechtsstation aan het bed instellen

 1. Je kunt jezelf 's ochtends veel pijn besparen door wat cadeautjes op je nachtkastje te laten liggen.

 2. Ten eerste, als je een fles Sprite daar laat en wat drinkt voordat je naar bed gaat, zul je je 's ochtends beter voelen, volgens een team van Chinese onderzoekers. Ze ontdekten dat deze drank de afbraak van acetaldehyde bevordert, een bijproduct van alcohol dat kan leiden tot misselijkheid, braken en hoofdpijn.

 3. Vul daarnaast een groot glas water bij. Je wilt het 's morgens om je uitdroging te genezen. Als u een pijnstiller wilt, vermijd dan aspirine of producten op basis van Tylenol, omdat deze extra stress kunnen veroorzaken op uw al overwerkte lever.

 4. En als u van plan bent huisgezelschap van de bar mee naar huis te nemen, zorg dan voor voldoende bescherming naast uw bed. Als het gaat om seksuele gezondheid, mag u uw veiligheid nooit in handen van iemand anders leggen.

 5. Leer 7 verrassende feiten over de gezondheidsvoordelen van seks >>

Denk vooruit (voordat u stopt met denken)

 1. Voordat u op weg gaat naar de nacht, moet u plannen hebben om veilig thuis te komen. Zelfs als u met vrienden uitgaat, kunt u op een gegeven moment gescheiden raken, dus het hebben van een back-upplan is essentieel. Als je kunt, waarschuw dan andere mensen voor je plannen gedurende de nacht, zelfs al is het alleen door een snelle sms te sturen.

 2. Zoals elke doorgewinterde reiziger u zal vertellen, scheid uzelf nooit van uw sleutels. Je denkt misschien dat ze veilig in je jaszak of tas zitten, maar tijdens de drukte van de avond kun je verliezen door bedwelmde vergeetachtigheid of stelende feestvierders. Houd ze in uw zakken of riskeer slapen voor de deur.

 3. Veel taxibedrijven bieden gratis ritten aan op NYE, dus kijk bij u in de buurt na welke bedrijven de service aanbieden en programmeer de nummers in uw telefoon.

 4. Als u in een hotel verblijft, neem dan een foto van uw kamernummer en stel dit in als uw telefoonachtergrond. Zet ook een speld op de kaart van uw telefoon. Dit komt van pas bij het vinden waar je uren na de bal zou moeten landen. (Zorg er eerst voor dat uw telefoon met een wachtwoord is beveiligd!)

 5. Probeer deze 6 tips om uw vakantieseizoen veilig en gezond te houden >>

Houd uzelf en uw vrienden veilig

 1. Als iemand weet hoe hij een team veilig thuis kan krijgen, zijn het soldaten. Dit zijn de officiële veiligheidstips voor het nieuwe jaar van Amy:

Weet wanneer de partij voorbij is

 1. Oudejaarsavond feest, net als alle goede dingen, moet eindigen. Als je het einde van het jaar hebt gemarkeerd door te veel te drinken, trakteer jezelf dan op een paar alcoholvrije dagen en geef je lichaam een ​​kans om te herstellen. Veel alcohol drinken kan ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid. Als je je zorgen maakt over de hoeveelheid die je drinkt of de onbedwingbare trek niet kunt beheersen, praat dan met een geliefde of een arts of zoek een steungroep zoals Anonieme alcoholisten.

 2. Meer informatie over de oorzaken, risicofactoren en symptomen van alcoholisme >>Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407