Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Smart Ones Frozen Dinner Nutrition

Behandeling

 1. Smart Ones diepvriesmaaltijden, producten uit het Weight Watchers-dieet, zijn handig en goedkoop; ze worden op de markt gebracht als gezonde alternatieven voor traditionele diepvriesmaaltijden. Het Marinette / Oconto Wisconsin Nutrition Education Program beveelt aan om te kiezen tussen 360 en 400 calorieën met minder dan 25 g vet. Het is belangrijk om de voedingsinformatie te lezen om er zeker van te zijn dat u slechts één portie kiest, zodat u niet te veel vet, calorieën of zout overbelast.

Fat

 1. Een vetrijk dieet verhoogt uw risico op het ontwikkelen van hartaandoeningen, volgens MayoClinic.com. Als u diepvriesmaaltijden voor Smart Ones kiest, blijft u binnen een gezond bereik. De romige Rigatoni met broccoli en kip bevat slechts 5 g vet en de Teriyaki kip en groenten bevat 4 g vet. Vetarme bijgerechten die je misschien bij je maaltijd wilt voegen zijn gestoomde groenten of een fruitsalade.

Calorieën

 1. Meer calorieën eten dan u op één dag verbrandt, zal leiden tot gewichtstoename. Bevroren diners van Smart Ones kunnen onderdeel zijn van een gezond en uitgebalanceerd dieet als u probeert af te vallen. De opgenomen voorgerechten bevatten een gezonde hoeveelheid calorieën en bevatten ook de puntenwaarde voor degenen die het Weight Watchers-dieet volgen. De Angel Hair Marinara bevat 230 calorieën per portie en de Four Cheese Pizza weegt 370 calorieën. Je kunt een stuk fruit of een salade toevoegen om de inname van voedingsstoffen te verhogen.

Sodium

 1. Veel verwerkte en verpakte artikelen bevatten te veel natrium om regelmatig te kunnen worden gegeten. Gezonde natriuminname moet tussen 1500 en 2300 mg per dag zijn, meldt MayoClinic.com, en veel van de Smart Ones-voorgerechten bevatten een redelijke hoeveelheid. De sinaasappel-sesamkip bevat 680 mg zout en de rosbief en jus heeft 530 mg. Als u hoge bloeddruk heeft, overleg dan met uw arts of Smart Ones ingevroren diners een plaats in uw dieet hebben.

Protein

 1. Een belangrijk onderdeel van een dieet om af te vallen is voldoende eiwitten binnenkrijgen. Deze voedingsstof ondersteunt gezonde spieren, cellen en huid, volgens MayoClinic.com. Het houdt je ook tevreden, zodat je niet in de verleiding komt om te veel te eten tussen de maaltijden door. De Pasta Primavera weegt 11 g eiwit en de Tonijn Noedelgratin bevat 14 g. De eiwitinname moet 10 tot 35 procent van je calorie-inname zijn, dus je behoeften hangen af ​​van hoeveel calorieën je elke dag verbruikt.

Fiber

 1. Vezel is een voedingsstof die belangrijk is voor een gezonde spijsvertering en cholesterolwaarden. MayoClinic.com beveelt aan dat vrouwen dagelijks tussen de 21 en 25 g consumeren, terwijl mannen tussen de 30 en 38 g moeten consumeren. Bevroren diners van Smart Ones helpen u deze doelen te bereiken zonder u te overbelasten met vet en calorieën. De Garnalen Marinara bevat 4 g vezels en de Pasta met Ricotta en Spinazie bevat 6 g. Het toevoegen van wat fruit en groenten aan de zijkant verhoogt het vezelgehalte in uw maaltijd.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407