Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Snel gewicht verliezen in je gezicht

Bijwerkingen en interacties

 1. Mollige wangen zijn schattig voor een baby, maar als je verlangt naar een meer gebeitelde, volwassen look, kunnen levensstijlveranderingen helpen. Genetica bepaalt grotendeels de vorm van je gezicht, maar als je extra kilo's bij je draagt, kan afslanking van je hele lichaam ook een slanker gezicht onthullen.

 2. Je kunt niet specifiek afvallen van je gezicht, maar als je je algehele lichaamsvet verlaagt, verlies je ook vet van je gezicht. Een kwaliteitsvol dieet, lichaamsbeweging, hydratatie en huidverzorging zorgen er allemaal voor dat uw gezicht er op zijn best uitziet.

Waarom u gezichtsvet niet kunt richten

 1. Uw lichaam slaat vet op in cellen in uw lichaam. Wanneer je vet verbrandt door middel van voeding en lichaamsbeweging, moet je lichaam het opgeslagen vet eerst omzetten in bruikbare energie via een complex chemisch proces.

 2. Uit welke cellen vet wordt gemobiliseerd, is genetisch bepaald. U kunt niet garanderen dat wanneer u gewicht verliest, u de delen van uw lichaam krimpt die u als een "probleem" beschouwt

 3. Je gezicht kan er te vol uitzien als je een beetje extra draagt ​​- of een rond gezicht kan ook te wijten zijn aan je botstructuur of de vorm van je speekselklieren.

 4. Naarmate je ouder wordt, merk je misschien ook dat het vet van je gezicht naar beneden schuift, in je wangen en kin. Dit komt door het natuurlijke verlies van collageen, wat zorgt voor stevigheid en perkiness van de huid in je jeugd. Je leeftijd of je genetica veranderen is gewoon niet mogelijk, maar het veranderen van je gewicht kan je gezicht nog steeds slanker maken.

Matig vetverlies om uw gezicht te beschermen

 1. Klassieke strategieën om calorieën te verminderen en meer te bewegen helpen uw gezicht af te slanken, evenals ander overtollig vet dat in uw lichaam is opgeslagen. Bereken ongeveer hoeveel calorieën u dagelijks verbrandt met behulp van een online calculator die uw grootte, leeftijd, geslacht en activiteitenniveau weergeeft. Creëer vervolgens een tekort van 500 tot 1.000 calorieën door minder te eten en kleinere porties te kiezen om een ​​verlies van 1 tot 2 pond per week op te leveren.

 2. Misschien wilt u sneller verlies, maar het te drastisch verminderen van calorieën kan averechts werken. Als je minder dan 1.200 als vrouw eet of 1.800 als man per dag, zul je je metabolisme blokkeren, wat gewichtsverlies alleen maar moeilijker maakt.

 3. Crashdieet kan ook je gezichtshuid doen verslappen, waardoor mollig vet in droopy rimpels wordt. Je huid is uitgerekt rond overtollig vet in het gezicht; wanneer u te snel gewicht verliest, heeft uw huid niet genoeg tijd om geleidelijk terug te krimpen.

Eet volledig voedsel om een ​​gezond gewicht te ondersteunen

 1. Verlies gewicht in uw gezicht - en uw hele lichaam - door uw calorie-inname bij te snijden en door de beste voedselkeuzes te maken die u kunt maken. Vers fruit en groenten bieden veel antioxidanten en fytonutriënten die de gezondheid van uw teint ondersteunen. Deze voedingsmiddelen bevatten ook weinig calorieën, dus je kunt grote porties eten zonder je caloriedoel voorbij te schieten.

 2. Magere eiwitten maken ook deel uit van een programma voor gewichtsverlies. Het helpt je je tevreden te voelen tijdens de maaltijd en helpt je lichaam te ontmoedigen om spiermassa te verbranden samen met vet terwijl je calorieën verlaagt. Streef naar minstens 0,55 gram per pond lichaamsgewicht per dag om deze voordelen te ervaren. Goede bronnen zijn vis en zeevruchten, magere zuivelproducten, mager rundvlees en kip met wit vlees.

 3. Neem bij sommige maaltijden een gematigde portie volle granen op - ze zitten boordevol vezels en andere voedingsstoffen - en eet onverzadigde vetten uit noten, zaden, olijfolie en avocado, die ook bevorderen huid gezondheid. Vermijd suikerhoudende lekkernijen zoveel mogelijk; suiker draagt ​​bij tot de afbraak van collageen - de ondersteunende structuur van uw huid - waardoor de huid sneller doorhangt en het vet sneller gaat hangen.

Oefening om af te vallen en uw teint op te helderen

 1. Gezonde hoeveelheden cardiovasculaire oefeningen verbeteren de bloedsomloop, zodat u er helderder en levendiger uitziet, ongeacht de vorm van uw gezicht. Bouw wekelijks minimaal 150 minuten cardio met matige intensiteit op, zoals aanbevolen door de Centers for Disease Control and Prevention.

 2. Een stevige wandeling, lichte fietstocht of wateraerobics zijn voorbeelden van manieren om deze trainingen te doen. Als je meer traint - 300 minuten of langer per week - krijg je nog meer gewichtsverlies en gezondheidsvoordelen.

 3. Krachttraining helpt je ook in je zoektocht om kilo's te verliezen. U behoudt spiermassa, wat een waardevolle boost voor uw metabolisme biedt. Je lichaam heeft meer calorieën of energie nodig om spiermassa te behouden. Doe ten minste twee trainingen voor het hele lichaam per week die betrekking hebben op elke belangrijke spiergroep. Squats, pushups en pull-ups helpen je veel gemakkelijker gezichtsvet te verliezen dan gezichtsspecifieke oefeningen die je in de spiegel doet.

Lifestylestrategieën om een ​​gezond gezicht te promoten

 1. Lifestyle-strategieën halen het beste uit uw gezicht en ontmoedigen de effecten van veroudering en genetica. Draag altijd zonnebrandcrème, vooral als u merkt dat u vaker buiten traint om calorieën te verbranden.

 2. Beperk uw inname van voedingsmiddelen met veel natrium - zoals bewerkte snacks, soepen in blik en fastfood - omdat overtollig natrium waterretentie kan veroorzaken, wat kan verschijnen als extra volume op uw wangen en onder de ogen.

 3. Blijf gehydrateerd om de circulatie en waterretentie ook tot een minimum te beperken. Onderschat ook niet de voordelen die normale kwaliteitsslaap in het uiterlijk van je gezicht heeft. Streef naar zeven tot negen vaste uren per nacht.

 4. Contouren met een koele afgezette foundation, contourpoeder of crème in een schaduw of twee donkerder dan je natuurlijke huidtint, kan je ook helpen om het uiterlijk van een dunner gezicht te creëren, vooral als je ' het heeft tijd om het gewenste vet op tijd te laten vallen voor een deadline.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407