Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Snelmenu fruitgroente

Stap 7

 1. Snel fruit en groente kan nuttig zijn om uw lichaam te ontgiften. Wanneer u deelneemt aan een vasten, moeten de soorten groenten en fruit die u in uw dieet opneemt, worden gevarieerd om aan uw voedingsbehoeften te voldoen. Een snelle groente en fruit kan je op het juiste pad brengen om je gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken, mits je een gezond menu hebt gemaakt. [! 77874 => 1130 = 2!

 1. Een dieet met een rijk aanbod aan groenten belooft een aantal aanzienlijke gezondheidswinst, waaronder een verlaagd risico op hartaandoeningen. Neem bij het vasten groene bladgroenten zoals sla, spinazie, snijbiet en mosterdgroen in uw dieet op omdat ze rijk zijn aan mineralen, zoals ijzer. Zorg er ook voor dat je een verscheidenheid aan kruisbloemige groenten, zoals broccoli, bloemkool, kool, spruitjes, paksoi en boerenkool in je menu opneemt. Felgekleurde groenten, zoals tomaten, zijn rijk aan carotenoïden die verschillende soorten kanker kunnen helpen voorkomen. Eet zoveel mogelijk verschillende soorten groenten om alle verschillende vitamines, mineralen en voedingsstoffen binnen te krijgen die ze bieden.

Fruits

 1. De meeste vruchten bevatten veel essentiële vitamines die uw lichaam nodig heeft. Vruchten die rijk zijn aan voedingsstoffen, terwijl ze een relatief laag fructosegehalte hebben, zijn aardbeien, groene appels, grapefruit, sinaasappels, papaja, bramen, guave, cantaloepen en veenbessen. Deze vruchten bevatten ook vaak zeer veel antioxidanten, die de tekenen van veroudering helpen vertragen en het lichaam beschermen tegen potentieel gevaarlijke kankerverwekkende stoffen.

Voedingsmiddelen om met mate te eten

 1. Groenten en fruit zijn over het algemeen gezond voor u, maar sommige bevatten veel suiker, vet en calorieën en moeten daarom met mate worden geconsumeerd. Fruit met een hoog suikergehalte omvat bananen, druiven, gedroogd fruit, dadels en ingeblikt en verwerkt fruit. Kokosnoten bevatten veel vet en suiker. Avocado's bevatten een aantal voedzame en beschermende voedingsstoffen, maar bevatten ook veel vetten en calorieën en moeten daarom met mate worden gegeten.

Water

 1. Drink elke dag minstens 64 ons water als u deelneemt aan een vasten. Water is noodzakelijk voor het uitvoeren van alle biologische processen van het lichaam, inclusief het transport van voedingsstoffen naar uw cellen; daarom is goed gehydrateerd een cruciaal onderdeel van het beschermen van uw algehele gezondheid en welzijn. Bovendien zal de consumptie van veel water je fruit en groente snel ondersteunen, omdat het dient om giftige stoffen weg te spoelen die schadelijk kunnen zijn voor het lichaam.

Voorbeeldmenu

 1. Plan uw maaltijden van tevoren om u te helpen uw vasten te voltooien. Probeer voor het ontbijt een fruit- of groene groentesmoothie te bereiden met een paar kopjes vers fruit of groenten, ijs en water. Snack op vers fruit zoals appels, sinaasappels, peren of grapefruits tussen de maaltijden door. Bereid voor lunch en / of diner een verse groene salade met gehakte selderij, een half plakje avocado, verse mandarijntjes, veenbessen, tomaten, rode of groene paprika en al uw favoriete groenten. Geniet van een banaan als dessert.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407