Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Snoep eten, nog steeds afvallen

Stap 8

 1. Op dieet zijn is nooit eenvoudig. Hoewel het moeilijk is om statistisch het percentage lijners te volgen dat erin slaagt het gewicht af te houden, schat klinisch psycholoog Lavinia Rodriguez, een specialist in gewichtsbeheersing, in een artikel voor TampaBay.com dat het faalpercentage ongeveer 90 procent is. Een van de grootste kritieken van Rodriguez op te strikte dieetplannen, die waarschijnlijk tot mislukking leiden, is dat ze bepaalde soorten voedsel volledig elimineren, en dat dit voedsel meestal uw favorieten is. Als je van snoep houdt, maar moet afvallen, wees dan niet bang, er zijn nog steeds manieren om je favoriete traktatie in je dieet op te nemen.

Stap 1

 1. Geniet van suikervrij snoep voor een caloriearme traktatie. Houd er echter rekening mee dat caloriearm geen calorieën betekent en dat niet alle suikervrije snoepjes hetzelfde zijn. Terwijl twee stukken Eclipse suikervrije groene muntgom slechts 5 calorieën zijn, is een Dove suikervrije chocoladeroom pure chocolade 38 calorieën.

 2. Zoek naar suikervrije snoepjes gemaakt met xylitol als u zich zorgen maakt over de gezondheid van uw tanden en over gewichtsverlies. Een artikel in het "Journal of Pediatric Dentistry" uit 2006 meldt dat regelmatige consumptie van met xylitol gezoete snoepjes de vorming van gaatjes bij zowel kinderen als volwassenen vermindert.

Stap 2

 1. Eet elke dag een beetje pure chocolade. Niet alleen zal de donkere chocolade voldoen aan je verlangen naar iets zoets, het zal ook andere gezondheidsvoordelen bieden. Van donkere chocolade is aangetoond dat het angst vermindert, de bloeddruk verlaagt en een gunstig effect heeft op de stofwisseling. Een studie van het Nestle Institute uit 2009 wees uit dat consumptie van 40 gram donkere chocolade gedurende twee weken elke dag resulteerde in significante metabole veranderingen, hoewel het nog steeds onbekend is of deze veranderingen kunnen leiden tot gewichtsverlies.

Stap 3

 1. Probeer snoepjes die de eetlust onderdrukken. Hoewel het ooit populaire Ayds-snoepje voor gewichtsverlies niet meer op de markt is, zijn er nieuwe snoepjes die de eetlust onderdrukken, veelal gemaakt met het veronderstelde eetlustremmer kruid hoodia gordonii. Er is geen bewijs dat suggereert dat deze snoepjes zullen werken om je gewicht onder controle te houden, maar als je van de smaak geniet, kunnen ze net zo goed als elk ander soort snoep om die onbedwingbare trek in suiker onder controle te houden, anders zou je in een doos donuts kunnen duiken .

Stap 4

 1. Geniet van elk soort snoep dat je lekker vindt, zolang je dit maar met mate doet. Elk type verstandig plan voor gewichtsverlies biedt wat speelruimte voor snacks en andere vrije keuze items. Als u slechts 100 calorieën van uw dagelijkse toewijzing opzij kunt zetten om uw zoetekauw te bevredigen, kunt u genieten van een dagelijkse snoeptraktatie van vier Hershey's kussen, een half pakket amandelen M Ms, vijf Starburst fruit kauwt of 1 oz. van de broze pinda van Trader Joe. Als je een online calorieteller gebruikt, of een calorieteller op je smartphone downloadt, kun je je favoriete snoepjes opzoeken en bepalen welk deel in je dagelijkse caloriebudget past.

Stap 4

 1. Suikervrij snoepje

 2. Donkere chocolade

 3. Eetlustonderdrukkende snoepjes

 4. Calorieteller

Stap 4

 1. Verdeel uw snoepaankopen in porties van 100 calorieën ter grootte van een snack en plaats elke portie in een aparte, afgesloten zak. Sta jezelf slechts toe om één zakje per dag te consumeren. Eet je snoep langzaam, geniet van elke hap en drink veel water. Dit zal je helpen om je vol en tevreden te voelen, zodat je je snoepvoorraad niet overvalt voor nog een ongeautoriseerde hulp.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407