Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Starbucks voedingsfeiten voor een witte chocolade mokka

Raspen of Julienned

 1. De White Chocolate Mocha is een koffiedrank op het menu van de populaire koffiehuisketen Starbucks. De drank bestaat uit espresso gemengd met melk en stroop op smaak gebracht als witte chocolade. Het wordt aangeboden in verschillende maten en is aanpasbaar omdat je het kunt bestellen met volle, magere of magere melk en met of zonder slagroom. Overweeg het voedingsgehalte van dit decadente drankje voor je volgende bestelling, zodat je volledig begrijpt welke impact het heeft op je dagelijkse calorie- en vetinname.

Standaard bestelling

 1. Een standaard mokka van witte chocolade wordt geleverd in een grande, of 16 oz. grootte, met 2 procent melk en slagroom. Deze versie bevat 470 calorieën, 18 g vet waarvan 12 g verzadigd. Het levert 15 g eiwit en 63 g koolhydraten. Het levert ook 240 mg natrium en 50 mg cholesterol. Gebruik volle melk in plaats van 2 procent en voeg 30 calorieën en 4 g vet toe - waarvan 2 g verzadigd is.

Calorieën opslaan

 1. Om de drank lichter te maken in calorieën, verwijdert u de slagroom en bestelt u magere melk. Dit maakt een 16 oz. drankje dat 350 calorieën en 6 g vet bevat - met slechts 4,5 g verzadigd. Het vervangen van de melk en het elimineren van slagroom heeft geen invloed op het eiwitgehalte en bespaart 5 g koolhydraten. Deze lichtere bestelling bevat slechts 10 mg cholesterol. Alleen de slagroom voegt 70 calorieën en 7 g vet toe.

Suikers

 1. Een standaard, 16 oz. Mokka van witte chocolade bevat 59 g suiker. Het elimineren van de slagroom bespaart slechts 1 g suiker. Hoewel sommige van deze grammen van nature in de melk voorkomen, komen de meeste van de siroop die is toegevoegd om de drank op smaak te brengen. De American Heart Association beveelt aan om extra suiker toe te voegen aan zes theelepels, of 24 g, dagelijks voor vrouwen en negen theelepels, of 36 g, voor mannen. De 16 oz. mokka van witte chocolade bevat bijna 15 theelepel. van suiker.

Vitaminen en mineralen

 1. Een 16 oz. Witte chocolademokka bevat 50 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid calcium. De grootste maat, een venti, biedt 70 procent. Het soort melk dat u bestelt, heeft geen invloed op het calciumgehalte. Een 16 oz. biedt ook 15 procent van de ADH voor vitamine A, terwijl een 20 oz. drank biedt 20 procent.

Waarschuwing

 1. Terwijl de 16 oz. standaardvolgorde van de witte chocolademokka bevat meer calorieën dan veel full-sized maaltijden, de grotere, venti-grootte is zelfs meer geladen met vet en calorieën. Bestel het met 2 procent melk en slagroom en krijg een 20 oz. drank met 580 calorieën en 22 g vet. Deze drankgrootte bevat 75 g suiker - of bijna 19 theelepel. waard.



Donate - BNB: bnb16ghhqcjctncdczjpawnl36jduaddx5l4eysm5c