Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Supermarktvervangers voor Jenny Craig Foods

Stap 5

 1. Als u op dieet bent om gewicht te verliezen, kunt u genieten van al uw favoriete gerechten als u calorieën onder controle houdt door een kleinere hoeveelheid te eten. Dit soort portiecontrole is het concept achter voorverpakte diepvriesmaaltijden, of deze nu afkomstig zijn van Jenny Craig of uw plaatselijke supermarkt. U hoeft alleen maar vervangers te kiezen die dezelfde calorieën en voedingsstoffen bevatten als Jenny Craig-producten.

Voordelen van bereide gerechten

 1. Bereide gerechten hebben een legitieme plek op een menu voor gewichtsverlies omdat ze twee belangrijke voordelen bieden: ze beperken automatisch de portie die je eet en ze zijn klaar om in de magnetron te springen wanneer je hongerig en in de verleiding om een ​​calorierijke snack te pakken.

 2. Onderzoekers van de Universiteit van Illinois lieten twee groepen vrouwen met overgewicht dagelijks ongeveer 1.300 calorieën eten, bestaande uit 55 procent koolhydraten, 25 procent eiwit en 20 procent vet. De ene groep at bevroren voedsel, terwijl de andere groep hun eigen maaltijden bereidde. Na acht weken verloor de groep die ingevroren voorgerechten at, meer gewicht en lichaamsvet dan de andere groep, meldde Obesity Research in 2004. Het feit dat de ingevroren maaltijden hen een nauwkeurige portiecontrole gaven, droeg bij aan hun succes.

Ontbijtrichtlijnen

 1. De ontbijtmaaltijden van Jenny Craig bevatten 150 tot 250 calorieën. Afhankelijk van of je een maaltijd op basis van koolhydraten of eiwitten kiest - bijvoorbeeld pannenkoeken versus roerei - krijg je ongeveer 23 gram tot 35 gram koolhydraten, 3 gram tot 14 gram eiwit en 3 gram tot 8 gram vet . De maaltijden bieden ook 1 gram tot 4 gram voedingsvezels. Zoek naar maaltijden met vergelijkbare macronutriënten bij het winkelen voor een supermarktvervanger.

 2. De eenvoudigste manier om een ​​alternatief te kiezen, is door een merk te kopen dat geschikt is voor gewichtsverlies; een verscheidenheid aan merken biedt bevroren voorgerechten aan, en veel hebben 250 calorieën of minder per portie. Kijk maar op het etiket, want sommige hebben aanzienlijk meer vet dan Jenny Craig, terwijl anderen weinig koolhydraten en veel eiwitten bevatten.

Lunch- en dineropties

 1. Lunchopties van Jenny Craig zijn rundvleesschuivers, quesadillas, fajitas, gevulde schelpen, pizza, kipsandwiches, gevulde aardappelen en tonijnsalade. De voorgerechten van het diner bieden ook een breed scala aan opties, waaronder kaasravioli, kipfettuccine, gehaktbrood, fish and chips, knoflookgarnalen, macaroni en kaas, geroosterde kalkoen en spaghetti en gehaktballen.

 2. U kunt soortgelijke voorgerechten vinden in het diepvriesgedeelte van uw supermarkt; zorg er wel voor dat het merk dat u koopt, binnen 200 tot 300 calorieën per portie blijft. Jenny Craig lunch- en dinermaaltijden bevatten ongeveer dezelfde hoeveelheden koolhydraten en vet als het ontbijt, maar ze leveren maar liefst 20 gram voedingsvezels en 8 gram tot 22 gram eiwit.

Tips voor evenwichtig eten

 1. Terwijl invriezen de meeste natuurlijke voedingsstoffen van de ingevroren voorgerechten behoudt, zijn sommige misschien niet goed in balans. Ze hebben waarschijnlijk weinig groenten, dus zelfs Jenny Craig beveelt aan om ze aan te vullen met verse groenten en fruit.

 2. Bereide gerechten staan ​​er ook om bekend dat ze veel natrium bevatten, wat tijdens het koken wordt toegevoegd. Het Institute of Medicine beveelt aan om uw totale dagelijkse natrium te beperken tot niet meer dan 1500 milligram.

 3. Jenny Craig biedt het voordeel dat het vooraf gemeten, portiegeregelde kruiden levert. Supermarkten hebben een verscheidenheid aan caloriearme en vetarme opties, maar uw meest nauwkeurige weddenschap hierbij is om een ​​maatlepel te gebruiken om calorieën en porties bij te houden.

 4. Terwijl invriezen de meeste natuurlijke voedingsstoffen van de ingevroren voorgerechten behoudt, zijn sommige misschien niet goed in balans. Ze hebben waarschijnlijk weinig groenten, dus zelfs Jenny Craig beveelt aan om ze aan te vullen met verse groenten en fruit.

 5. Bereide gerechten staan ​​er ook om bekend dat ze veel natrium bevatten, wat tijdens het koken wordt toegevoegd. Het Institute of Medicine beveelt aan om uw totale dagelijkse natrium te beperken tot niet meer dan 1500 milligram.

 6. Jenny Craig biedt het voordeel dat het vooraf gemeten, portiegeregelde kruiden levert. Supermarkten hebben een verscheidenheid aan caloriearme en vetarme opties, maar uw meest nauwkeurige weddenschap hierbij is om een ​​maatlepel te gebruiken om calorieën en porties bij te houden.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407