Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


The Best Morning Protein

Maak plaats voor melk

 1. Als u vaak een eenvoudig bagel op weg naar de deur grijpt om een ​​paar uur later te verhongeren, weet u dat niet alle ontbijten de blijvende kracht hebben die u nodig hebt. Een studie gepubliceerd in een 2009 nummer van het "British Journal of Nutrition" wees uit dat deelnemers die een eiwitrijk ontbijt aten, vergeleken met één rijk aan koolhydraten, een groter gevoel van volheid meldden en hun voedselinname later op de dag beter reguleerden. Een eiwitontbijt is ook nuttig na een ochtendtraining, omdat de aminozuren helpen bij spierherstel en herstel. Ga voor de meest voedzame ontbijteiwitopties en ervaar het grootste voordeel van het toevoegen van deze voedingsstof aan je ochtendroutine.

Egg It On

 1. Een ei biedt B-vitamines, ijzer, choline en antioxidanten zoals luteïne en zeaxanthine. Het cholesterol in eidooiers heeft zeer weinig effect op uw cholesterolgehalte in het bloed en matige consumptie heeft geen invloed op uw risico op het ontwikkelen van hartaandoeningen, tenzij u een hoog cholesterolgehalte of diabetes heeft, meldt de Harvard School of Public Health. Een ei-ontbijt helpt ook bij het afvallen. Een studie die in 2008 in het "International Journal of Obesity" werd gepubliceerd, toonde aan dat een ei-ontbijt de inspanningen voor gewichtsverlies bij deelnemers die calorieën sneden om meer af te vallen, bevorderde dan een bagelontbijt met gelijke calorieën. Een groot gepocheerd ei bevat 6 gram hoogwaardige eiwitten.

Delight in Dairy

 1. Vetarme zuivelproducten zijn een hoogwaardige bron van complete eiwitten die u gemakkelijk onderweg kunt pakken. Het geeft je ook een dosis calcium, kalium en vitamine D. Gewoon Griekse yoghurt biedt 17 gram per portie van 6 ounce; 2 procent kwark heeft 12 gram eiwit per halve 1/2 kop; en halfvolle ricottakaas biedt 14 gram eiwit per 1/2 kop. Eet deze met fruit of toast, gebruik ze om volkorenwafels te bedekken of om te roeren tot warme ontbijtgranen. Weiproteïne, een derivaat van melk, biedt 15 tot 25 gram complete en goed verteerbare proteïne per lepel - afhankelijk van het merk - en mengt gemakkelijk in een verse fruitsmoothie.

Get Nutty

 1. Een portie noten van 1 ounce die over granen is gegeten of uit de hand is gegeten, voegt 4 tot 6 gram eiwit toe aan het ontbijt, afhankelijk van het type dat u kiest. Amandelen, cashewnoten en pistachenoten behoren tot de hogere eiwitkeuzes. Notenboter overtreft andere bagel- en toasttoppers, zoals boter, jam en roomkaas, als het gaat om eiwitgehalte - met 7 gram per 2 eetlepels pindakaas of amandelboter. Noten bevatten ook hart-gezonde vetten en B-vitamines. Een ontbijt met pindakaas stimuleert het lichaam om een ​​eetlustremmerend hormoon af te geven, met de effecten die acht tot 12 uur duren, een studie gepubliceerd in een 2013 editie van de "British Journal of Nutrition" gevonden. Het eten van pindakaas bij het ontbijt hield ook de bloedsuikerspiegel gematigd, zelfs nadat sommige deelnemers hadden genoten van een lunch met veel koolhydraten.

Go Lean With Meat

 1. Regelmatig eten van verwerkt vlees op elk moment van de dag, inclusief bij het ontbijt, wordt geassocieerd met een verhoogd risico op hartaandoeningen en kanker, meldde een belangrijke studie van bijna 1/2 miljoen mensen gepubliceerd in " BMC Med "in 2013. Dit omvat typische ontbijteiwitten zoals ham, worst en spek. Je kunt echter nog steeds 's ochtends vlees krijgen door "worstjes" te maken met verse, gemalen kalkoen of kip, gehakte ui, venkelzaad, oregano, zout en zwarte peper. Een pasteitje van 4 ounce levert ongeveer 22 gram eiwit op. Andere onverwerkte vleessoorten bieden ook een dosis eiwit tijdens het ontbijt. Probeer gebakken bot - met 13 gram eiwit per 3 gram - als aanvulling op eieren; verpak 3 ons flank steak en salsa in bloem tortilla's voor ontbijt taco's met ongeveer 24 gram eiwit; of maak een hash met 3 gram gekookte zalm, aardappelen en uien om ongeveer 22 gram eiwit aan uw maaltijd toe te voegen. Deze eiwitrijke opties bevatten minder vet - met uitzondering van zalm die rijk is aan hart-gezonde vetten - en chemische conserveermiddelen dan verwerkt vlees.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407