Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


The Cheesecake Factory Wild Mushroom Soup Nutrition

Calorieën

 1. Dineren in de Cheesecake Factory kan marteling zijn als je op dieet bent, maar als je wegblijft van het dessertgedeelte van het menu, kun je gezonde, caloriearme opties vinden. De wilde champignonsoep weegt bijvoorbeeld minder dan 200 calorieën en bevat ingrediënten die de spijsvertering kunnen verbeteren, uw cholesterol kunnen verlagen, uw bloedsuikerspiegel kunnen reguleren en beschermen tegen sommige vormen van kanker.

Wild Mushroom Nutrition

 1. De wilde champignonsoep van de Cheesecake Factory bevat portabello, shiitake en cantharelpaddestoelen. Portabello-champignons zijn vlezig, shiitake-champignons hebben een intense smaak en cantharelpaddestoelen zijn vlezig en aromatisch. Portabello-paddenstoelen, vetarm en vezelrijk, leveren B-vitamines, kalium en selenium. Twee eigenschappen in portabello-paddenstoelen - polysacharide en bèta-glucaan - vertonen volgens HealthCastle.com ook enkele eigenschappen tegen kanker. Shiitake-paddenstoelen, in gedroogde vorm, bevatten bijna net zoveel eiwit als kalfsvlees en leveren ook niacine en riboflavine. Ze bevatten weinig calorieën - volgens GMushrooms.com bevat een volle pond verse shiitake-champignons 125 calorieën. Cantharelpaddestoelen, ook caloriearm, bevatten eiwitten en vezels, volgens Puritan.com.

Voeding kippenbouillon

 1. De kippenbouillon in de wilde champignonsoep van de Cheesecake Factory biedt een goede bron van eiwitten. Een kopje kippenbouillon bevat 86 calorieën en 6 g eiwit, 2,9 g vet en 8,5 g koolhydraten, volgens de National Nutrient Database van het Amerikaanse ministerie van Landbouw. Kippenbouillon bevat magnesium, calcium, fosfor, collageen, gelatine en glycine. Kippenbouillon, omdat het gelatine van kippenbotten bevat, kan je ook helpen sommige voedingsmiddelen, waaronder melk, bonen, vlees, gerst, haver en gluten beter te verteren.

Voordelen voor de gezondheid van uien

 1. De uien in Cheesecake Factory wilde champignonsoep bevatten een zwavelverbinding genaamd allylpropyldisulfide, verantwoordelijk voor het verhogen van de insulineresistentie en het verlagen van de bloedsuikerspiegel. Het chroom en vitamine B6 in uien verlagen het slechte cholesterol en beschermen tegen beroertes en hartaanvallen. Uien kunnen ook beschermen tegen borst-, prostaat- en eierstokkanker. Een antioxidant in uien - quercitine - kan uw dikke darm beschermen tegen kankerverwekkende stoffen en uw botten beschermen tegen osteoporose, volgens een artikel van The New Zealand Herald.

Voordelen voor de knoflook

 1. De knoflook in Cheesecake Factory wilde champignonsoep bevat drie zwavelverbindingen - sulfoxiden, dithianen en thiosulfinaten - die gezondheidsvoordelen bieden. Louis Pasteur, het best bekend voor het bieden van een veilige manier om melk te verwerken, identificeerde antiseptische eigenschappen van knoflook in 1858. Oude Romeinen gebruikten knoflook om hen moed te geven, en Hippocrates gebruikte het om kanker te behandelen. Modern onderzoek suggereert dat het selenium in knoflook het risico op het ontwikkelen van sommige soorten kanker kan verlagen, en dat knoflook ook de bloeddruk en cholesterol kan verlagen.

Andere ingrediënten

 1. Andere ingrediënten in Cheesecake Factory wilde champignonsoep zijn selderij, een bron van apiin, een "super-voedingsstof" die uw eetlust kan onderdrukken; aardappelen, een betere bron dan bananen voor kalium en een goede bron van B-vitamines, en vier extra smaakstoffen: zout, peper, sherry en Worcestershire-saus. De alcohol in de sherry zou tijdens het koken worden verwijderd. Als u allergisch of gevoelig voor melk bent, bevat een portie wilde champignonsoep ongeveer 1/2 ons lichte room.

 2. Andere ingrediënten in Cheesecake Factory wilde champignonsoep zijn selderij, een bron van apiin, een "super-voedingsstof" die uw eetlust kan onderdrukken; aardappelen, een betere bron dan bananen voor kalium en een goede bron van B-vitamines, en vier extra smaakstoffen: zout, peper, sherry en Worcestershire-saus. De alcohol in de sherry zou tijdens het koken worden verwijderd. Als u allergisch of gevoelig bent voor melk, bevat een portie wilde champignonsoep ongeveer 1/2 ons lichte room.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407