Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


The Protein in a Subway Veggie Patty

Eieren

 1. Metrorestaurants hebben voor het eerst broodjes verkocht in 1965 en exploiteert nu meer dan 34.000 locaties over de hele wereld. Subway biedt een verscheidenheid aan gezond en voedzaam voedsel. De vegetarische patty is een groenteburger die geen vlees bevat en is een gezonde keuze voor vegetariërs of mensen die op zoek zijn naar een vleesalternatief. Het is een goede eiwitbron die ook vetarm is en geen cholesterol bevat.

Veggie Patty Protein

 1. Het eiwitgehalte voor een Subway-veggie-patty voor de hoeveelheid die meestal wordt gevonden op een 6-inch subsandwich of salade is 15 g eiwit. Er is 23 g eiwit in een 6-inch groente volkorenbrood met volkoren negen-korrel brood met sla, tomaten, uien, groene paprika's en komkommers. Het eiwitgehalte van een hele sandwich kan variëren, afhankelijk van hoe het is gemaakt. De broden bij Subway bevatten tussen 7 en 10 g eiwit per 6 inch en het toevoegen van spek, pepperoni of kaas kan het totale eiwit verhogen met spek en pepperoni die 3 g toevoegen en de kaas tussen 2 en 4 g toevoegen.

Functie van eiwit

 1. Eiwit zit in elke cel en is vereist voor een goede werking van het lichaam. Het lichaam verteert eiwitten in aminozuren. Er zijn 20 verschillende soorten aminozuren geclassificeerd als essentieel of niet-essentieel. Het lichaam kan geen essentiële aminozuren produceren, dus moeten ze uit het dieet komen. Het lichaam gebruikt aminozuren om voedsel te verteren en het lichaam te helpen groeien. Van de 20 aminozuren worden verschillende soorten eiwitten gemaakt die bij bijna elk proces of elke reactie in het lichaam betrokken zijn. Een dieet zonder voldoende eiwitten kan groeifalen, spierverlies, verhoogd infectierisico en slecht functioneren van het hart en de luchtwegen veroorzaken.

Dieetreferentie-innames

 1. De Food and Nutrition Board van het Institute of Medicine stelt voedingsreferentie-innames of DRI's vast voor vitamines, mineralen en macronutriënten, zoals eiwitten en vetten. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheden of ADH's voor eiwitten bij volwassenen in 46 g per dag voor vrouwen en 56 g voor mannen. De ADH is het bedrag dat nodig is om aan de behoeften van 97 tot 98 procent van een bevolking te voldoen. Eiwitbehoeften moeten toenemen tot 71 g per dag voor zwangere en zogende vrouwen, terwijl adolescenten 34 g en kinderen tussen 13 en 19 g per dag nodig hebben. Wat betreft de energiebehoefte beveelt het Institute of Medicine volwassenen aan om 10 tot 35 procent van hun calorieën uit eiwitten te halen met 1 g eiwit met 4 calorieën. Een Subway veggie patty levert een belangrijke bijdrage aan de dagelijkse eiwitbehoefte.

Overwegingen

 1. De vegetarische patty bij Subway is een gezonde optie omdat de hoeveelheid op een typisch 6-inch sandwich 160 calorieën bevat en weinig cholesterol, vet en verzadigd vet bevat. Het bevat echter 520 mg natrium en in combinatie met het volkorenbrood met negen granen en plantaardige specerijen neemt het natrium toe tot 930 mg. Over het algemeen moet u minder dan 1500 mg natrium per dag consumeren, omdat teveel natrium in het dieet de bloeddruk verhoogt, wat het risico op hart- en nierziekten en beroertes kan verhogen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407