Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Thrive Patch Review: gewichtsverlies, veiligheid, bijwerkingen

De onderste regel

 1. De Thrive Patch is een pleister voor gewichtsverlies die u op uw huid aanbrengt.

 2. Het wordt verkocht als onderdeel van een acht weken durend levensstijlprogramma van het bedrijf Le-Vel.

 3. Het programma claimt gewichtsverlies te ondersteunen, een gezonde spijsvertering te ondersteunen, gezond ouder worden te bevorderen en de hersen- en immuunfunctie te verbeteren.

 4. Het wordt verkocht via de bedrijfswebsite en via voorstanders van het programma in een marketingplan met meerdere niveaus - wat betekent dat mensen die het programma gebruiken het aan hun vrienden verkopen.

 5. Dit artikel bespreekt de Thrive Patch en of wetenschappelijk bewijs haar beloften ondersteunt.

Werken?

 1. De Thrive-pleister is een hulpmiddel bij het afvallen dat u als een pleister op uw huid aanbrengt.

 2. Het wordt verkocht als onderdeel van een levensstijlplan dat beweert mensen te helpen "om lichamelijke en mentale piekniveaus te ervaren" (1).

 3. Het plan bestaat uit drie stappen die mensen worden geadviseerd om dagelijks uit te voeren. Het kost ongeveer $ 300 voor een levering van acht weken.

 4. Er wordt geadverteerd dat de productlijn vitamines, mineralen, plantenextracten, antioxidanten, enzymen, probiotica en aminozuren bevat.

 5. Deze worden in verschillende vormen genomen. Deelnemers nemen 's ochtends aanvullende capsules, een shake tijdens de lunch en verwisselen hun Thrive Patch' s middags.

 6. De pleister blijft 24 uur aan en er wordt gezegd dat deze werkt door zijn unieke formule rechtstreeks via uw huid af te geven.

Wat zit er in de Thrive Patch?

 1. De Thrive Patch bevat een aantal actieve ingrediënten, waaronder:

 2. Er zijn ook andere patches beschikbaar - namelijk de Thrive Ultra Patch en Black Label Patch.

 3. Deze patches bevatten extra ingrediënten, zoals:

 4. Klanten kunnen ervoor kiezen om hun reguliere Thrive Patch te upgraden naar een van deze opties voor een meerprijs.

Helpt de Thrive-patch gewichtsverlies?

 1. Geen studies hebben de effectiviteit van de Thrive Patch voor gewichtsverlies beoordeeld.

 2. Drie van de ingrediënten in de Thrive Patch zijn in dit verband echter onderzocht.

 3. De effecten van het kruid Coleus forskohlii op het gewicht is onderzocht in twee kleine gerandomiseerde, dubbelblinde, gecontroleerde studies - één bij mannen en één bij vrouwen.

 4. Bij vrouwen had het geen effect op het gewicht, maar het kruid had een klein effect op de lichaamssamenstelling bij mannen en resulteerde in een vermindering van 4% in lichaamsvet (2, 3) .

 5. De resultaten in de mannenstudie waren echter variabel en het effect op het lichaamsgewicht onbeduidend.

 6. Groene koffiebonen zijn niet geroosterd. Ze zijn een bron van chlorogeenzuur, een koolhydraatblokker die gewichtsverlies helpt door de opname van koolhydraten te blokkeren.

 7. Uit een onderzoek van 12 weken bleek dat deelnemers die koffie drinken verrijkt met chlorogeenzuur gemiddeld 11,9 pond (5,4 kg) verloren, vergeleken met 3,8 pond (1,7 kg) voor de controlegroep die regelmatig werd ontvangen koffie (4).

 8. Uit een ander onderzoek naar koffiebonenextract bleek echter dat dit geen significant effect op het gewicht had (5).

 9. Garcinia Cambogia is een populair supplement voor gewichtsverlies. Er wordt gezegd dat het gewichtsverlies helpt door de vetverbranding te vergroten en de eetlust te verminderen.

 10. Resultaten van onderzoeken naar gewichtsverlies zijn gemengd, waarbij de positieve onderzoeken slechts marginale effecten laten zien (6).

 11. In een onderzoek van 12 weken verloren deelnemers die het supplement namen bijvoorbeeld slechts 1,84 pond (0,88 kg) meer dan de controlegroep (7).

 12. Over het algemeen is onderzoek ter ondersteuning dat een van de actieve ingrediënten in de Thrive Patch effectief is voor gewichtsverlies momenteel onvoldoende.

 13. Bovendien is het onduidelijk hoeveel van de actieve ingrediënten in de pleister zitten en of ze in voldoende hoeveelheden aanwezig zijn om enig effect te hebben.

 14. Dermale fusietechnologie (DFT) - de technologie die wordt gebruikt om de ingrediënten te leveren - is ook niet onderzocht en het is onmogelijk om te weten hoe effectief het is om de actieve ingrediënten uit de patch te leveren. door je huid.

 15. Dit betekent dat het, naast een gebrek aan bewijs voor de effectiviteit van de ingrediënten in de pleister, momenteel onduidelijk is of de pleisters zelfs in staat zijn om uw bloedspiegels van deze actieve ingrediënten te verhogen.

Thrive Patch Stack Up?

 1. Naast veelbelovend gewicht beweert de Thrive Patch ook dat het het energieniveau verhoogt en de hersenfunctie, eetlustbeheer en de spijsvertering verbetert.

 2. Net als bij de claims voor gewichtsverlies, betekent het ontbreken van onderzoeken naar deze vermeende voordelen dat het onmogelijk is om te beoordelen of ze waar zijn of niet.

 3. Sommige ingrediënten in de Thrive-producten, waaronder de Thrive-patch, zijn gekoppeld aan enkele van deze effecten.

 4. De levensstijlcapsules bevatten bijvoorbeeld cafeïne en de probiotische Lactobacillus acidophilus, die enkele van deze gezondheidseffecten kunnen bieden, zoals verminderde vermoeidheid en verbeterde darmgezondheid (8, 9, 10).

 5. De Thrive Patch bevat ook CoQ10, die is gekoppeld aan verminderde spiervermoeidheid en een daaropvolgende verbetering van de trainingsprestaties (11).

 6. Het is echter onduidelijk hoeveel van deze ingrediënten de Le-Vel-producten bevatten en of ze beschikbaar zijn in hoeveelheden die groot genoeg zijn om enig effect te hebben.

 7. Bovendien is het, gezien het gebrek aan onderzoek en de vage aard van sommige claims, waarschijnlijk verstandig om sceptisch te zijn over de effectiviteit van de producten.

Bijwerkingen en risico's

 1. Gedijende patches worden niet aanbevolen voor iedereen jonger dan 18 jaar, evenals zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven (12).

 2. Omdat ze echter niet zijn onderzocht, zijn er geen bijwerkingen op de Le-Vel-website vermeld.

 3. Dat gezegd hebbende, anekdotische rapporten op websites en fora suggereren mogelijke bijwerkingen, zoals huiduitslag op de site van de patch. Angst, misselijkheid, maagkrampen, hartkloppingen en hoofdpijn zijn ook aangehaald door mensen die de producten gebruiken.

 4. Deze rapporten zijn moeilijk te verifiëren, maar kunnen worden toegeschreven aan de producten die door consumenten zijn genomen met behulp van het plan.

De onderste regel

 1. De Thrive Patch zou het afvallen bevorderen en de energie, hersenfunctie, eetlustbeheer en de spijsvertering verbeteren.

 2. Hoewel sommige ingrediënten dergelijke voordelen kunnen bieden, is onderzoek onvoldoende en het is onduidelijk of de dermale fusietechnologie van de patch deze ingrediënten via uw huid kan leveren.

 3. Het is ook goed om te onthouden dat hoewel het product talloze positieve beoordelingen heeft ontvangen, veel mensen die het gebruiken het ook verkopen. Dit maakt het onderscheid tussen echte aanbevelingen en verkooppraatjes erg moeilijk.

 4. Het kan sommige mensen helpen hun gezonde levensstijl op te starten - of het kan een dure gimmick zijn.

 5. Zonder bewijs van onafhankelijke studies is het onmogelijk te zeggen.

 6. Zoals bij de meeste gezondheids- en lifestyleproducten die ogenschijnlijk onrealistische resultaten beloven, is het altijd een goed idee om sceptisch te blijven.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407