Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Tips om snel af te vallen met een koffiedieet

Kleuren zijn ook additieven

 1. Koffie helpt veel mensen 's ochtends op gang te komen, en hoewel het uw metabolisme een beetje een boost geeft - hoewel tijdelijk - kan het eenvoudigweg niet helpen om snel af te vallen. Maar dat betekent niet dat koffie geen gezonde aanvulling kan zijn op uw gewichtsverliesdieet. Neem echter eerst contact op met uw arts om de voordelen en risico's van het maken van koffie in uw gewichtsverliesplan te bespreken.

Koffie en gewichtsverlies

 1. Waarom drinken zoveel Amerikanen elke dag koffie? De cafeïne En het is de cafeïne in je kopje Joe die gekoppeld is aan gewichtsverlies. Cafeïne verhoogt de activiteit van uw centrale zenuwstelsel, hart en spieren. En het krijgen van 100 milligram cafeïne per dag, wat de hoeveelheid is die in 1 kopje koffie wordt gevonden, kan je volgens het Bureau voor voedingssupplementen helpen om 9 extra calorieën per uur te verbranden. Cafeïne kan ook uw eetlust onderdrukken.

 2. 9 calorieën is echter niet veel calorieën en helpt u misschien niet veel of helemaal niets te verliezen. Bovendien ontwikkelt uw lichaam na verloop van tijd een tolerantie voor cafeïne, waardoor een van de gewichtsverlagende voordelen teniet wordt gedaan, wat betekent dat koffie alleen u niet kan helpen snel af te vallen.

Snel afvallen

 1. Terwijl koffie uw inspanningen op het gebied van gewichtsverlies kan aanvullen, moet u, als u snel wilt afvallen, een calorietekort creëren, wat betekent dat u minder calorieën moet eten dan uw lichaam nodig heeft, verbranden meer door oefening of beide. Als 1 pond vet 3500 calorieën bevat, kan het creëren van een dagelijks tekort van 1000 calorieën u helpen 2 pond per week te verliezen. Afvallen van meer dan 2 pond per week kan spierverlies veroorzaken, wat uw calorieverbranding en uw gewichtsverlies kan vertragen.

 2. Breng uw tekort in evenwicht door calorieën uit uw dieet te verminderen en meer te bewegen om calorieën te verbranden. Ruil je ochtendkopje PB voor een verse sinaasappel om 50 calorieën te besparen bij het ontbijt. Gebruik kruiden en specerijen op uw groenten in plaats van boter of olie en bespaar 100 calorieën per eetlepel. In plaats van je gebruikelijke blikje frisdrank tijdens de lunch, drink je seltzer met citroen om nog eens 150 calorieën te elimineren. Degenen met een zoetekauw kunnen gemakkelijk 200 calorieën per dag snijden door een kom bessen als dessert te eten in plaats van ijs.

 3. Het aantal calorieën dat u bij activiteit verbrandt, is afhankelijk van wat u doet en uw gewicht. Een persoon van 155 pond verbrandt 260 calorieën in een aerobicsles van 30 minuten of een spelletje tennis van 30 minuten, terwijl een persoon van 185 pond 310 calorieën verbrandt met dezelfde activiteiten.

Koffie drinken op uw dieet voor gewichtsverlies

 1. Als calorievrije drank is koffie een goede aanvulling op elk dieet voor gewichtsverlies. Veel mensen voegen echter melk en suiker toe aan hun koffie, wat calorieën toevoegt. Een kopje koffie met 2 theelepels gewone suiker en twee verpakkingen van half en half heeft 70 calorieën. Je moet die koffiecalorieën tellen als onderdeel van je gewichtsverliesplan.

 2. Een paar wijzigingen aanbrengen in uw gebruikelijke kopje kan u echter helpen calorieën te besparen. Als u bijvoorbeeld suikervervanger en 1 procent vette melk in uw koffie gebruikt, verlaagt u uw calorieën van 70 tot 20. U wilt ook voorzichtig zijn met chique koffiedranken die meer op een dessert lijken dan op een drank, die wel 400 calorieën kan bevatten per portie.

Gezondheidsvoordelen en problemen met koffie

 1. Hoewel de voordelen van koffie voor uw gewichtsverlies van korte duur zijn, kan de warme drank u op andere manieren helpen. Het drinken van matige hoeveelheden koffie, die maximaal 4 kopjes per dag is, kan volgens de Harvard School of Public Health het risico op diabetes, hartaandoeningen, leverkanker en de ziekte van Parkinson helpen verminderen.

 2. Koffie is misschien niet voor iedereen geschikt. Als je gevoelig bent voor cafeïne, kan het drinken van koffie je zenuwachtig, angstig maken of je hartslag verhogen. Te veel cafeïne kan het u ook moeilijk maken om een ​​goede nachtrust te krijgen. En niet genoeg slapen kan uw inspanningen om af te vallen saboteren. Slechte slaapgewoonten zijn van invloed op de hormonen die je hongerig maken, dus je kunt meer eten, volgens Harvard Health Publications, en niet genoeg slapen wordt geassocieerd met slechte voedselkeuzes.

 3. Hoewel de voordelen van koffie voor uw gewichtsverlies van korte duur zijn, kan de warme drank u op andere manieren helpen. Het drinken van matige hoeveelheden koffie, die maximaal 4 kopjes per dag is, kan volgens de Harvard School of Public Health het risico op diabetes, hartaandoeningen, leverkanker en de ziekte van Parkinson helpen verminderen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407