Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Top 4 cacaopoedervervangers

Top 4 cacaopoedervervangers

 1. Cacaopoedervervangers zijn belangrijk omdat cacaopoeder een van die ingrediënten lijkt te zijn dat u altijd op voorraad hebt - totdat u dat niet doet. Een belangrijk ingrediënt in veel recepten voor chocoladedesserts, het ontdekken van mogelijke alternatieven voor cacaopoeder is essentieel voor elke chef met een zoetekauw.

 2. Als u op zoek bent naar cacaopoedervervanger vanwege een allergie of gewoon het gebrek daaraan in uw keuken, kunt u de lijst met enkele geweldige vervangers bekijken!

Cacaopoedervervangers

 1. De beste cacaopoedervervangers zijn onder andere vaste cacao, johannesbroodpoeder, warme cacaopoeder en gezoete chocolade.

Effen Cacao (of ongezoete bakchocolade)

 1. Cacaopoeder, vaste cacao en bakchocolade worden gemaakt van vaste stoffen van cacao en de laatste twee kunnen worden gebruikt om cacaopoeder te vervangen. Bij het gebruik van vaste cacao of ongezoete chocolade, is het belangrijk om rekening te houden met het extra vetgehalte. Pas vette ingrediënten (zoals boter, bakvet of olie) in uw recept aan door een eetlepel te verwijderen op basis van elke ounce chocolade of vaste cacao.

 2. Opmerking: Bij het vervangen van vaste cacao, cacaonibs of het bakken van chocolade voor cacaopoeder, is het het beste om de volle reep volledig te smelten voordat u deze aan het mengsel toevoegt.

Johannesbroodpoeder

 1. Johannesbroodpoeder is een gemakkelijke en directe vervanging voor cacaopoeder, en u kunt de exacte hoeveelheid johannesbroodpoeder gebruiken zoals vermeld voor cacaopoeder. Hoewel het vergelijkbaar is met chocolade in rijkdom en een vergelijkbare smaak heeft, is het fruitiger, minder bitter en daarom niet naar ieders smaak.

Hot Cocoa Powder

 1. Het warme cacaopoeder is een kant-en-klare mix van cacaopoeder, suiker, melkbestanddelen en soms andere specerijen. Als vervanging is het het beste om de hoeveelheid warme chocolademelk te verhogen om de volledige chocoladesmaak te krijgen en de zoetstof elders in het recept te verlagen om de zoetheid van het cacaopoeder te compenseren. Dit kan het beste naar smaak worden gedaan, omdat de ingrediënten voor warme cacaopoeders sterk variëren.

Gezoete chocolade

 1. Gezoete chocolade is een goed alternatief voor cacaopoeder. Net als de ongezoete bakchocolade en cacao, moet gezoete chocolade worden gesmolten voordat deze aan het recept wordt toegevoegd.

 2. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de Universiteit van Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 3. Gezoete chocolade is een goed alternatief voor cacaopoeder. Net als de ongezoete bakchocolade en cacao, moet gezoete chocolade worden gesmolten voordat deze aan het recept wordt toegevoegd.

 4. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de Universiteit van Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407