Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Triscuits Voedingswaarde Informatie

Omega-3 vetzuren

 1. Feestdagen en feesten zijn normale instellingen voor snacktrays. Triscuits zijn een soort crackers gemaakt met volle granen die vaak bij deze gelegenheden worden gevonden. Als je recent bent begonnen met belangstelling voor je gezondheid, lees dan meer over deze lekkernijen om te zien of ze op je bord moeten worden geplaatst.

Betekenis

 1. Koolhydraten zijn een van de drie macronutriënten die het lichaam in grote hoeveelheden nodig heeft voor een goede werking. Triscuits bevatten 19 g koolhydraten per portie van 28 g. Dit komt uit op ongeveer 10 crackers. Omdat de koolhydraten uit volkoren komen, worden ze beschouwd als complexe koolhydraten, wat betekent dat ze langzaam worden verteerd. Gemakkelijk verteerbare geraffineerde koolhydraten daarentegen - wit brood, witte rijst en andere geraffineerde granen, gebak, gesuikerde frisdranken en andere sterk bewerkte voedingsmiddelen - kunnen bijdragen aan gewichtstoename, interfereren met gewichtsverlies en diabetes en hartaandoeningen bevorderen, volgens de Harvard School of Public Health.

Size

 1. Het tellen van calorieën is van het grootste belang wanneer u probeert af te vallen of aan te komen. Het Institute of Health, bijvoorbeeld, beveelt een dagelijks tekort van 500 tot 1.000 calorieën aan om 1 tot 2 pond te verliezen. een week. Een portie Triscuits van 28 g bevat 120 calorieën. Dit omvat alleen de crackers zelf. Als u uw calorieën in de gaten houdt, let dan op eventuele dips of toppings die u toevoegt aan de Triscuits.

Voordelen

 1. Volkoren is een van de hoofdingrediënten in Triscuits. Dit veroorzaakt op zijn beurt dat ze een hoge hoeveelheid voedingsvezels hebben. Tien crackers bevatten 3 g. Vezel is een niet-verteerbare stof die meerdere voordelen voor het lichaam biedt. Vezels helpen het spijsverteringskanaal optimaal te laten werken en het vermindert ook het risico op diabetes en hartaandoeningen, volgens de website van Mayo Clinic.

Function

 1. Eiwitten werken om cellen en weefsels te maken en worden constant afgebroken in het lichaam. Eiwit in voedingsmiddelen wordt omgezet in aminozuren, die later worden gebruikt om deze eiwitten te vervangen volgens de Centers for Disease Control. Een portie Triscuits van 10 g bevat 3 g eiwit.

Vetgehalte

 1. Het gehalte aan verzadigd vet, transvetten en cholesterol in voedingsmiddelen is een primaire zorg als het gaat om het cholesterolgehalte. Een hoog cholesterolgehalte in het bloed is een belangrijke risicofactor voor coronaire hartziekten, wat leidt tot een hartaanval, en verhoogt ook het risico op een beroerte volgens de American Heart Association. Triscuits zijn cholesterol- en transvetvrij en bevatten weinig verzadigd vet. Een portie van 28 g bevat 4,5 g totaal vet, 1 g verzadigd vet en 0 g transvet.

Diverse

 1. IJzer is een mineraal dat betrokken is bij de productie van hemoglobine. Deze stof helpt om zuurstof door het lichaam te transporteren. Tien Triscuits bevatten 4 procent van de dagelijkse hoeveelheid ijzer. Ze bevatten ook natrium, dat wordt gebruikt voor bloedvolumeregulatie en spiercontracties. Een portie van 10 Triscuits bevat 180 mg natrium.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407