Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Turkije Burger Nutrition Information

The Leanest Variety

 1. Een kalkoenburger kan een gezond alternatief zijn voor een gewone runderburger. Gemalen kalkoen levert 22 tot 25 gram eiwit per portie van 3 ons en is een bron van andere essentiële voedingsstoffen. De exacte voedingswaarde van uw kalkoenburger hangt af van het type kalkoen dat u kiest en de extra ingrediënten die u aan de burger toevoegt.

Calorieën

 1. Geroosterde vetvrije gemalen kalkoen heeft 117 calorieën in een portie van 3 ons. Een portie van 100 gram magere gemalen kalkoen met 93 procent heeft 176 calorieën, en dezelfde portie van 85 procent magere gemalen kalkoen heeft 212 calorieën. Een kalkoenburger van 3 ounce heeft 0 tot 14 gram vet, afhankelijk van het type kalkoen dat wordt gebruikt, en 0 gram koolhydraten. Een 1,5-ounce hamburgerbroodje voegt 117 calorieën toe, en een ons kaas en een eetlepel mayonaise of volle vulling kunnen nog eens 100 calorieën toevoegen.

Verzadigd vet

 1. Een kalkoenburger gemaakt van 3 ons geroosterde 85 procent magere gemalen kalkoen heeft 3,5 gram verzadigd vet. Verzadigd vet kan het cholesterolgehalte in uw bloed verhogen en uw risico op hartaandoeningen verhogen. Om uw consumptie van verzadigd vet te beperken, kiest u vetvrije gemalen kalkoen of 93 procent magere gemalen kalkoen, die 2,5 gram verzadigd vet bevat in een portie van 3 ons. Kaas is een van de beste bronnen van verzadigd vet in het typische Amerikaanse dieet en het toevoegen van een ounce volvette Zwitserse kaas aan uw kalkoenburger verhoogt het verzadigde vetgehalte van uw maaltijd met 5 gram.

Iron

 1. Een 85 procent magere kalkoenburger van 85 gram levert 1,7 milligram ijzer, of 10 procent van de dagelijkse waarde voor ijzer. Een hamburger gemaakt van vetvrij gemalen kalkoen heeft slechts 0,7 milligram ijzer. IJzer is een essentieel onderdeel van gezonde rode bloedcellen en een tekort kan leiden tot bloedarmoede en symptomen van vermoeidheid en spierzwakte. Het ijzer van dierlijke producten bevindt zich in de heemvorm van ijzer, die gemakkelijker door uw lichaam kan worden opgenomen dan ijzer in zijn niet-heemvorm. Een hamburgerbroodje draagt ​​nog eens 1,4 milligram ijzer bij.

Zinc

 1. Een kalkoenburger gemaakt van 3 ons 85 procent magere gemalen kalkoen levert 2,8 milligram zink, of 19 procent van de dagelijkse waarde voor zink, en een hamburger gemaakt van vetvrije gemalen kalkoen heeft 1,9 milligram zink. Zink is een noodzakelijk mineraal voor het reguleren van celsignalen en maakt deel uit van eiwitten en celmembranen in uw lichaam. Een tekort kan de immuunfunctie aantasten en tot meer infecties leiden. Met noten, bonen of kaas bij je kalkoenburger verhoogt het zinkgehalte van de maaltijd.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407