Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Turkije voor gewichtsverlies

Veilig gebruik

 1. Het opnemen van magere eiwitbronnen in uw dieet is belangrijk wanneer u probeert af te vallen, omdat eiwit helpt om spiermassa te behouden en u een vol gevoel te geven. In plaats van een dieet dat alleen bestaat uit kipfilet, magere biefstuk, vis en magere zuivelproducten, kiest u kalkoen als uw eiwit om een ​​gezond, evenwichtig gewichtsverlies te bereiken.

Soorten Turkije

 1. Verschillende delen van de kalkoen bevatten verschillende caloriewaarden; terwijl alle kalkoen vrijwel koolhydraatvrij is, verandert het vet- en eiwitgehalte afhankelijk van welk deel van de vogel je eet. Geroosterde kalkoenfilet is de caloriearmste optie, met 160 calorieën, 24 gram eiwit en 6 gram vet voor een portie van 3 ons. Dezelfde hoeveelheid drumstick heeft 170 calorieën, 23 gram eiwit en 8 gram vet, terwijl de vleugel en het bovenbeen beide 190 calorieën, 23 gram eiwit en 10 gram vet bevatten.

Turkije tegen de wereld

 1. In vergelijking met ander vlees, doet Turkije het misschien beter in de inzet op gewichtsverlies. Een portie kipfilet van 3 ons bevat meer vet en calorieën dan een portie kalkoenborst van 3 ons, die 170 calorieën en 7 gram vet bevat. Dezelfde hoeveelheid magere entrecote heeft 180 calorieën en 8 gram vet, terwijl 3 ons varkenspoot 208 calorieën en 16 gram vet heeft. Een 3-ounce lamp hakken heeft 250 calorieën en 18 gram vet.

Eenvoudige swaps

 1. Het opnemen van kalkoen in uw dieet voor gewichtsverlies in plaats van ander voedsel kan nuttig zijn, vooral als u vetter vlees kwijt bent in het voordeel van kalkoen. De in New York gevestigde diëtiste Kara Ellis suggereert dat je een kalkoenburger in plaats van een hamburger grilt; zorg er gewoon voor dat u kalkoen koopt dat minimaal 90 procent mager is. Als alternatief kun je een chili maken met gemalen kalkoen, overschakelen van een broodje ham naar een broodje kalkoen, of kalkoenborstlapjes in een wokgerecht gebruiken.

The Big Picture

 1. Terwijl Turkije verschillende potentiële voordelen biedt ten opzichte van andere eiwitbronnen wanneer u probeert af te vallen, zorgt het toevoegen van kalkoen aan uw dieet er niet automatisch voor dat de kilo's eraf vallen. Wanneer u kalkoen eet, moet u er nog steeds voor zorgen dat u de juiste hoeveelheid calorieën eet voor uw lichaamsgewicht en uw doelstellingen voor gewichtsverlies. Probeer je eiwitten uit verschillende bronnen te halen, waaronder gevogelte, mager rood vlees, vette en niet-vette vis, zuivel- en plantaardige eiwitten zoals bonen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407