Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Uit eten gaan voor het slapengaan

Resultaten krijgen

 1. Slechts 16 procent van de Amerikanen van 15 jaar en ouder neemt deel aan regelmatige lichaamsbeweging en sportactiviteiten, volgens het Bureau of Labor Statistics. Na toevoeging aan deze statistiek dat minder dan 32 procent van de volwassenen in de VS een gezond lichaamsgewicht heeft, wordt de noodzaak om gezond te eten en te oefenen gewoonten duidelijker. Voor velen betekenen lange werkdagen dat trainingen en avondmaaltijden vlak voor het slapen gaan gepland worden.

Betekenis

 1. Als het gaat om voldoende lichaamsbeweging en goed eten, is de timing van uw trainingen en maaltijden minder belangrijk dan de tijd erin steken en gezonde voedselkeuzes maken. Als je tijd kunt maken om 30 minuten op je fiets door te brengen voor het slapen gaan, krijg je bijvoorbeeld dezelfde calorieverbranding en fitnessvoordelen van de training als je buurman die om 6 uur op pad gaat. Hetzelfde principe is van toepassing op je maaltijden - het is meestal beter om een ​​uur voor het slapengaan een gezonde, caloriebewuste maaltijd te eten dan om 17.00 uur iets verwerkts te verwerken, snel en rijk aan calorieën

Oefenproblemen

 1. Als u laat op de dag traint of eet voordat u naar bed gaat, uw slaap belemmert, wilt u misschien uw schema heroverwegen. Niet genoeg slapen kan gewichtsverlies verstoren, zelfs als je regelmatig aan het sporten bent en let op je calorie-inname, volgens de National Sleep Foundation. Oefening versnelt je metabolisme en kan je alertheid verhogen, wat misschien niet ideaal is net voor het slapengaan. Als je laat in de avond workouts je wakker houden, probeer dan je workouts minstens drie uur voordat je gaat slapen te plannen.

Voedselkwesties

 1. Naar bed gaan als je vol of honger hebt kan ook leiden tot slapeloosheid. Om deze reden kan het nuttig zijn om een ​​vroege avondmaaltijd en een lichte snack enkele uren voor het slapen gaan te plannen. Een neiging van late-night eters is om meer calorierijk voedsel en meer calorieën in het algemeen te consumeren, hetzij als gevolg van afleiding van de televisie of gebrek aan planning. Hoewel 's nachts eten niet noodzakelijkerwijs verband houdt met ongezonde maaltijdpatronen of overeten, is het belangrijk om van tevoren uitgebalanceerde maaltijden en gezonde snacks te plannen.

Overwegingen

 1. Het plannen van uw training en eetschema is meestal een kwestie van persoonlijke voorkeur en gemak. Als uw schema echter flexibel is, kan het nuttig zijn om een ​​beetje met uw routine te experimenteren. Je zult bijvoorbeeld merken dat sporten als eerste je energie de hele ochtend verhoogt of dat het eten van een maaltijd om 17.00 uur. en een snack twee uur voor het slapen gaan voorkomt dat je 's nachts honger hebt en helpt je goed te slapen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407