Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Uw huwelijksreis is belangrijker dan uw bruiloft - hier # x27; s waarom

8. In plaats van een groot huwelijk te gooien, ontsnapte dit stel in IJsland

 1. Het is geen geheim voor iedereen die mij kent, ik haatte bijna alles aan het planningsproces van de bruiloft. Ik weet niet helemaal zeker waarom, maar ik was nooit een van die meisjes die van haar grote dag droomde, en ik had nooit visioenen van mezelf in een gezwollen, prinsesachtige jurk. In plaats daarvan vertegenwoordigen bruiloften voor mij een enorme verspilling van geld die beter kan worden gebruikt voor het vinden van de remedie tegen kanker of het bestrijden van honger in de wereld.

 2. Sorry, ik wil echt geen hater zijn; Ik ben graag een gast op bruiloften en ik sta erom bekend dat ik tranen in de ogen krijg bij huwelijksceremonies. Ook al was het plannen van een bruiloft een karwei, dat heeft niets te maken met mijn respect voor de instelling van het huwelijk. Dat is duidelijk heilig. En ik heb de beste echtgenoot en schoonouders. (Moest dat gewoon uit de weg ruimen voordat we verder gaan).

 3. Weet je echter waar ik van hou? Huwelijksreizen. Ik hou van alles aan hen. Het concept en het idee ervan. Wat ze zijn geworden in de moderne wereld. En hoe ze absoluut zijn, zonder twijfel het beste deel van trouwen.

Een korte geschiedenisles over huwelijksreizen

 1. Het woord kan worden teruggevoerd tot de 5e eeuw, toen koppels mede (honing) dronken tijdens hun eerste huwelijksmaand (raar, toch?). In meer recente geschiedenis, met elektriciteit en dat soort moderne voorzieningen, waren huwelijksreizen een tijd waarin een stel samen hun eerste grote reis zou maken en vermoedelijk samen zou gaan wonen bij hun terugkeer naar huis. Maar natuurlijk zijn de dingen tegenwoordig heel anders. De meesten van ons wonen samen voordat we gaan trouwen. Huizen, auto's, honden kopen en zelfs baby's maken, allemaal voordat we gaan trouwen. De meesten van ons hebben samen met onze partner gereisd voordat ze de knoop legden (en als je dat niet hebt gedaan, raad ik je ten zeerste aan om je aanstaande huwelijk te heroverwegen en op reis te gaan - er is geen betere manier om je partner te leren kennen. wel een andere dag.)

Nieuwsflits: bruiloften gaan niet over jou. Maar huwelijksreizen zijn.

 1. Gedurende het gevreesde bruiloftplanningsproces zouden mensen me vertellen dat het jouw bruiloft is! Het gaat allemaal over jou! Hmm. Nee dat is het niet. Als het om mij ging, zouden we al lang geleden zijn verdwenen. Bruiloften gaan over ouders, over grootouders en over het laten zien van je vrienden. Over er echt mooi uit te zien. Ze zijn ongelooflijk speciaal, ik realiseer me dat nu ik ouder en wijzer ben, maar ze zijn iets dat we doen voor onze gemeenschap om ons heen, niet voor onszelf.

 2. Het mooie van huwelijksreizen is dat het echt, echt, eigenlijk zowat jullie tweeën is. Behalve als je van buddymoons houdt, dat is een trend die ik weiger achter te raken. Tijdens uw huwelijksreis vergeten jullie de buitenwereld en zijn jullie jezelf. Wat dat ook voor jou betekent - avontuur, wandelen en kamperen, je weg banen door je favoriete bestemming of ontspannen en verwend worden. Het is een kans voor jullie twee om opnieuw verbinding te maken na een wervelwind van een bruiloftplanningsproces en om je relatie opnieuw te verstevigen. Weet je, regeer het terug, verzamel en verzamel jezelf en zet de toon voor de rest van je relatie samen.

Het is de enige keer in je leven dat traditie je uitspatting van reizen voorschrijft

 1. Wanneer anders zal uw veeleisende baas u ondersteunen om eindelijk uw vakantiedagen te gebruiken en volledig los te koppelen van alle dingen die met het werk te maken hebben? Wanneer kun je anders elegant aan je familie en vrienden vragen om je te helpen je te betalen voor je droomreis (ja, het is helemaal een ding). Profiteer van het feit dat deze keer de maatschappijwinden aan uw kant staan ​​en gaan gaan gaan.

Het is waarschijnlijk het enige deel van het huwelijk dat u zich zult herinneren

 1. Iedereen die een bruiloft heeft gehad, zal je vertellen dat de dag voorbij vliegt en dat je er in feite zwart van wordt. Nee, niet omdat je te veel wijn hebt, hoewel dat zeker kan toevoegen. Je wordt zwart omdat je trouwdag zo gek is van emoties en centraal staan ​​en omringd worden door letterlijk iedereen die belangrijk is in je leven. Uw huwelijksreis? Je zult het je echt herinneren, en je zult verhalen vertellen over je geweldige / gekke / geweldige ervaringen voor de komende jaren.

Dus ja, ik weet het, je sterft te weten wat ik deed voor mijn huwelijksreis.

 1. Nou, net als alle goede huwelijksreizen, en trouw aan onze relatie, was het onorthodox. Shai (man) kreeg een lieve baan voor onderzoeksassistentie die een paar dagen na onze bruiloft begon (hij zat op dat moment op school) in Tel Aviv. We hebben overwogen om eerst op huwelijksreis te gaan en de start van zijn werk uit te stellen, maar uiteindelijk besloten we om gewoon de hele zomer in een huwelijksreis te veranderen. Natuurlijk, we waren allebei overdag aan het werk (ikzelf via de wonderen van internet en Shai redde het leven in zee voor de kust van Israël - wat een vent). Maar we gaven ons over aan een echt geweldige airbnb en we zorgden ervoor dat we elke avond en elk weekend leuke en geweldige dingen deden. Het was groots, memorabel en geweldig - alles wat een huwelijksreis zou moeten zijn.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407