Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Varkensvlees Butt Nutrition

Sodium

 1. Varkenskolf, ook wel Boston-kolf genoemd, komt eigenlijk van de schouder van een varken, niet van de achterkant. Je kunt deze stuk vlees braden, barbecuen of versnipperen om getrokken varkensvlees te maken. Hoewel het heilzame vitaminen, mineralen en eiwitten bevat, bevat varkensvlees ook veel calorieën en vet. U zult dit gemarmerd vlees met mate willen eten om gezondheidscomplicaties te voorkomen.

Calorieën en eiwitten

 1. Een portie varkensbout, ongeveer de grootte van een spel kaarten, bevat 277 calorieën. Van die totale calorieën is 85 afkomstig van de 21 gram eiwitten die deze portie varkensvlees bevat. Dit dieetproteïne helpt u om aan uw dagelijkse behoefte van 0,8 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht te voldoen, aanbevolen door het Institute of Medicine. Eiwit is essentieel voor de groei en het herstel van cellen, spieren, huid en andere organen, evenals de spijsvertering en de productie van lichaamsvloeistoffen.

Totaal vetgehalte

 1. De marmering in de varkenskolf draagt ​​bij aan de smaak van het vlees maar voegt ook vet toe. Van een portie varkensvlees van 3 ounce krijg je ongeveer 15 gram voedingsvet. Het Institute of Medicine beveelt aan om uw vetinname te beperken tot 20 tot 35 procent van uw totale dagelijkse calorie-inname. Voor een dieet met 2000 calorieën betekent dit niet meer dan 44 tot 78 gram vet per dag. U kunt het vetgehalte van varkensvlees verminderen door zichtbaar vet van het vlees te snijden vóór het koken en door het vet af te voeren tijdens het kookproces.

Verzadigd vet en cholesterol

 1. Varkensvlees bevat ook ongezond verzadigd vet en cholesterol, een wasachtige, vetachtige substantie. Beide dragen bij aan een hoog cholesterolgehalte, wat uw risico op hartaandoeningen en beroertes kan verhogen. Van de totale 15 gram vet per portie is 6 gram afkomstig van verzadigd vet. De American Heart Association beveelt aan om niet meer dan 16 gram vet per dag te consumeren voor een dieet met 2000 calorieën. Varkensvlees kont heeft ook 83 milligram cholesterol per portie van 3-ounce. U moet cholesterol beperken tot 300 milligram per dag als u gezond bent en tot 200 milligram per dag als u een hoog cholesterol heeft.

Vitaminen en mineralen

 1. Varkensvlees eten geeft je een aantal essentiële vitamines en mineralen. Het is een goede bron van B-vitamines, selenium en zink. B-vitamines helpen bij de energiestofwisseling, dragen bij aan de gezondheid van het hart en de productie van rode bloedcellen, en helpen de huid, het zenuwstelsel en het spijsverteringsstelsel gezond te houden. Het mineraal selenium speelt een rol in uw schildklier en reproductieve gezondheid, evenals het verdedigen tegen vrije radicalen en infecties, volgens het Office of Dietary Supplements. Het zink in de varkensstomp ondersteunt de immuunfunctie, wondgenezing, celdeling en eiwitsynthese.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407