Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Vegetarische worstvoeding

Fish

 1. Worst werd oorspronkelijk ontworpen als een economisch middel om dierlijk vlees te gebruiken en te bewaren. Het bestaat meestal uit gemalen vlees, gemengde kruiden en zout dat in een omhulsel is gevuld. De meeste worstproducten op basis van vlees bevatten veel calorieën en vet. Als u zich zorgen maakt over calorieën en vet in uw dieet, overweeg dan om uw typische rundvlees- of varkensworst te vervangen door een vegetarische worst.

Portiegrootte en calorieën

 1. Wanneer u probeert uw voedselinname in evenwicht te houden om een ​​gezond gewicht te behouden, is het belangrijk om te letten op de portiegrootte van een voedingsmiddel en de calorieën per portie. Als je meer calorieën eet dan je lichaam dagelijks nodig heeft, zul je aankomen. Een standaard vegetarisch worstpasteitje van het US Department of Agriculture Nutrient Database bevat 98 calorieën in een portie van 38 g, of een pasteitje. Een vegetarisch pasteitje van Morningstar Farms, ook 38 g, of twee vegetarische worstlinks van Morningstar Farms bevatten 80 calorieën. Gimme vegetarische worst van het merk Lean is de vegetarische worst met de laagste calorieën met 60 calorieën in een portie van 57 ml.

Fat

 1. Als vleesloos product komt het vetgehalte in een vegetarische worst van de meer hart-gezonde meervoudig onverzadigde en enkelvoudig onverzadigde vetten. Het opnemen van meer meervoudig onverzadigde vetten en enkelvoudig onverzadigde vetten in je dieet kan je helpen je cholesterolgehalte in het bloed te verlagen, volgens de American Heart Association. Een portie van het USDA-standaard vegetarische worstpasteitje bevat 7 g totaal vet en 1,1 g verzadigd vet. Een portie vegetarische worstpasteitjes van Morningstar Farms of worstjes bevat 3 g totaal vet en 0,5 g verzadigd vet. Gimme Vegetarische worst van het merk Lean is vetvrij.

Koolhydraten

 1. Soja is het primaire ingrediënt in vegetarische worst. Als peulvrucht bevat het koolhydraten. Koolhydraten zijn de primaire energiebron van uw lichaam. De standaard vegetarische worst bevat 3 g koolhydraten en 1 g vezels per portie. Een vegetarisch pasteitje van Morningstar Farms bevat 3 g koolhydraten en 1 g vezels, terwijl twee worstverbindingen 3 g koolhydraten en 2 g vezels bevatten. Gimme magere vegetarische worst bevat 7 g koolhydraten en 3 g voedingsvezels.

Protein

 1. De soja in de vegetarische worst is de primaire eiwitbron. Soja is een van de weinige plantaardige voedingsmiddelen die u voorzien van alle essentiële aminozuren, waardoor het een complete bron van eiwitten is. De standaard USDA vegetarische worst bevat 7 g eiwit per portie. Een Morningstar Farms worstpasteitje bevat 10 g eiwit per portie en twee worstkoppelingen bevatten 9 g eiwit per portie. Gimme vegetarische worst van het merk Lean bevat 7 g eiwit.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407