Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Verlaagt het eten van avocado's de bloeddruk?

Hoog kaliumgehalte

 1. Hoge bloeddruk hebben - een aandoening die volgens de Centers for Disease Control and Prevention 31,3 procent van de Amerikaanse volwassenen treft - kan ernstige gevolgen hebben, zoals een verhoogd risico op hartaandoeningen , beroerte en nierziekte. Avocado's zijn een goede bron van kalium, die kan helpen de bloeddruk te verlagen. Maar wees voorzichtig met hoeveel je consumeert omdat ze veel calorieën bevatten.

Goede bron van kalium

 1. Waarschijnlijk moet u het kalium in uw dieet verhogen omdat de meeste Amerikanen nauwelijks de helft van de aanbevolen inname consumeren, volgens een rapport van september 2012, gepubliceerd door de Food Surveys Research Group. Het verkrijgen van voldoende kalium is om verschillende redenen van vitaal belang: het reguleert uw hartslag, houdt spieren en zenuwen aan het werk en het helpt de bloeddruk te verlagen. Het biedt ook het extra voordeel dat het tegengesteld aan natrium werkt, zodat het het vermogen van natrium om de bloeddruk te verhogen tegenwerkt. Een kopje plakjes avocado levert 708 milligram kalium. De aanbevolen inname is 4700 milligram per dag, dus u krijgt 15 procent van uw dagelijkse behoefte uit een portie van 1 kop.

Biedt gezonde enkelvoudig onverzadigde vetten

 1. Uw lichaam heeft wat voedingsvet nodig, maar u moet uw totale vetinname beperken tot 20 tot 35 procent van uw dagelijkse calorieën. Vermijd zoveel mogelijk verzadigde en transvetten, die cholesterol verhogen, vul in plaats daarvan uw dagelijkse inname met gezonde onverzadigde vetten. Het vervangen van verzadigde vetten door enkelvoudig onverzadigde vetten kan je bloeddruk helpen verlagen, volgens het februari 2006 nummer van het "American Journal of Clinical Nutrition." Een kopje avocadoplakken heeft 21 gram totaal vet, waaronder 14,3 gram enkelvoudig onverzadigd vet en 3 gram verzadigde en meervoudig onverzadigde vetten.

Boost van vezels

 1. Onoplosbare vezels staan ​​vooral bekend om hun vermogen om uw spijsverteringskanaal regelmatig te houden, terwijl oplosbare vezels uw cardiovasculaire gezondheid beschermen door cholesterol te verlagen. Het Linus Pauling Instituut meldt dat voedingsvezels ook kunnen helpen bij het verlagen van uw bloeddruk. Avocado's zijn een robuuste bron van vezels, omdat 1 kop gesneden avocado 9,8 gram vezels bevat. Deze hoeveelheid levert 39 procent van de aanbevolen inname voor vrouwen van 25 gram per dag. Mannen krijgen 26 procent van hun dagelijkse vezelbehoefte van 38 gram. Als je niet gewend bent om zoveel vezels te consumeren, voeg het dan geleidelijk aan je dieet toe om bijwerkingen zoals gas en diarree te voorkomen.

Bekijk de calorieën

 1. Ondanks hun gezondheidsvoordelen bevatten avocado's veel calorieën, dus let op de hoeveelheid die u consumeert. Een kopje avocadoplakken bevat 234 calorieën, waarbij ongeveer 80 procent van de calorieën uit het totale vet komt. Als de avocado's onderdeel zijn van een maaltijd, zoals een salade, en u de calorieën opneemt als onderdeel van uw dagelijkse caloriedoelen, hoeft u zich geen zorgen te maken over mogelijke gewichtstoename. Volgens MedlinePlus bevat deze portie echter het dubbele aantal calorieën dat wordt aanbevolen voor een gezond tussendoortje. Als je overtollige calorieën van avocado's consumeert, kunnen ze ervoor zorgen dat je aankomt, wat hun voordelen tenietdoet omdat extra gewicht de bloeddruk kan verhogen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407