Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Verlangen naar gegrilde kaas tijdens de zwangerschap

Calorieën Verdeling

 1. De meeste vrouwen ervaren hunkeren naar bepaalde voedingsmiddelen tijdens de zwangerschap. Verlangen naar voedsel wordt waarschijnlijk veroorzaakt door de hormonale veranderingen die je lichaam doormaakt terwijl je zwanger bent. Afhankelijk van hoe je het bereidt, kan een tosti van gegrilde kaas een voedzaam voedsel zijn dat je veilig en regelmatig kunt eten. Naast de smaak waarnaar je verlangt, krijg je ook een gezonde dosis bepaalde voedingsstoffen die je nodig hebt om een ​​gezonde zwangerschap te ondersteunen.

Zwangerschaps verlangens

 1. Een verlangen naar voedsel wordt gedefinieerd als een plotseling verlangen naar een specifiek voedsel, vaak een ongewoon voedsel. Je zwangerschapshormonen kunnen een rol spelen bij het voedsel dat je nodig hebt. Wat te verwachten, een website die is gebaseerd op de populaire reeks ouderschapsboeken met dezelfde naam, meldt dat je misschien ook naar bepaalde voedingsmiddelen hunkert, omdat je lichaam weet wat het nodig heeft om een ​​gezonde baby te laten groeien. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat uw lichaam hunkert naar wat het nodig heeft, meldt BabyCenter. Als je op zoek bent naar gezond voedsel, zoals fruit of volle granen, voel je dan vrij om toe te geven omdat deze voedzaam zijn. Als je van donuts of snoep houdt, beperk dan hoe vaak je ze eet omdat ze geen voedingsstoffen bieden.

Gegrilde kaas

 1. Een broodje gegrilde kaas kan een gezonde zwangerschap zijn, afhankelijk van hoe u het bereidt. Kaas is een goede bron van calcium, die uw ongeboren baby nodig heeft om een ​​gezonde groei en ontwikkeling van zijn botten en tanden te ondersteunen. Versterkt brood kan je van ijzer voorzien, wat je verhoogde bloedvolume ondersteunt en helpt een laag geboortegewicht en vroeggeboorte te voorkomen. Je sandwich voorziet je ook van eiwitten, een voedingsstof die de juiste productie van aminozuren aanmoedigt. Een broodje gegrilde kaas kan een aanzienlijke hoeveelheid vet bevatten als u boter en volle kaas gebruikt. Hoewel sommige vetten gezond zijn, bevatten boter en kaas verzadigd vet, wat je cholesterolgehalte kan verhogen. Richt je in plaats daarvan op onverzadigde vetten uit voedingsmiddelen zoals olijfolie, vette vis en avocado's. Onverzadigde vetten ondersteunen je eigen gezondheid en ondersteunen ook de groei van je ongeboren baby.

Tips

 1. Maak je gegrilde kaas met de meest voedzame ingrediënten die je kunt, zodat je vaker aan je verlangens kunt overgeven. Gebruik volkorenbrood, vaak verrijkt met ijzer. Volkorenbrood bevat ook vezels en vitamine B-1, een vitamine die helpt het zenuwstelsel van uw baby te reguleren. Gebruik magere kaas om een ​​gezonde dosis calcium te krijgen zonder al het verzadigde vet in gewone kaas. Doe het gemakkelijk met de boter die u gebruikt om uw sandwich te grillen of overschakelen naar anti-aanbak kookspray. Dit zal ook het verzadigde vetgehalte van uw sandwich verminderen. Voeg gesneden tomaten, rode paprikareepjes of uien toe om vitamine C aan uw sandwich toe te voegen. Leg spinazieblaadjes in je sandwich voor een gezonde dosis ijzer als een andere manier om de voeding te stimuleren.

Overwegingen

 1. Kies harde kazen, zoals cheddar of mozzarella, voor uw broodje gegrilde kaas. De meeste zachte kazen zijn niet veilig tijdens de zwangerschap omdat ze listeria kunnen bevatten, een gevaarlijke bacterie die een miskraam kan veroorzaken. Zachte kazen, zoals feta, brie en queso fresco, zijn vaak niet gepasteuriseerd, een proces dat listeria doodt. Neem een ​​verscheidenheid aan andere voedingsmiddelen op in je zwangerschapsdieet. Hoewel gegrilde kaasbroodjes een onderdeel van uw gezonde voeding kunnen zijn, loopt u misschien belangrijke voedingsstoffen mis als u niet ook veel fruit, groenten en mager vlees eet.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407