Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Verse Bing-kersen Voedingswaarde-informatie

Lean Cuts of Beef

 1. Verse, zoete kersen zoals bings hebben een relatief kort groeiseizoen en een relatief hoog prijskaartje. Uit voedingsoogpunt zijn ze echter een waardevolle uitgave. Kersen bevatten weinig calorieën en bevatten een breed scala aan vitamines en mineralen die kunnen helpen de honger te stillen en verschillende chronische ziekten en aandoeningen af ​​te weren.

Voedingswaarden

 1. Een kopje kersen met pit bevat ongeveer 74 calorieën, 1 gram eiwit, geen vet, 19 gram koolhydraten, 3 gram vezels en 15 gram suiker. Daarentegen bevat 1 kop bevroren, voorgezoete kersen ongeveer 230 calorieën, 3 gram eiwit, 0,3 gram vet, 58 gram koolhydraten, 5,5 gram vezels en 52,5 gram suiker.

Voordelen voor de gezondheid

 1. Verse zoete kersen zijn ook een waardevolle bron van veel vitamines en mineralen. Volgens een artikel in 2013 voor Fox News van de geregistreerde diëtist Tanya Zuckerbrot, bevatten bing-kersen antioxidanten en andere voedingsstoffen die kunnen helpen ontstekingen te verlichten, pijn in de artritis te verlichten, kanker te voorkomen en de bloeddruk te verlagen. In een ander artikel schreef Universiteit van Arizona diëtist Cynthia Thomson en professor plantenwetenschappen Dr. Chieri Kubota dat de anthocyanineverbindingen in zoete kersen zoals bings het risico op cardiovasculaire aandoeningen, diabetes en zelfs de ziekte van Alzheimer kunnen helpen verlagen. Anthocyanen zijn antioxidanten die worden geassocieerd met lagere ziektes en sterftecijfers.

Fresh Vs. Droog

 1. Verse kersen hebben een aantal voordelen ten opzichte van hun gedroogde en geconserveerde neven. Ten eerste hebben vruchten die vers en in topconditie worden geplukt, een hogere voedingswaarde dan die die een tijdje zijn bewaard of geconserveerd. Je zult ook minder calorieën per portie innemen door verse kersen te eten dan door een glas kersensap te drinken of een handvol gedroogde kersen te eten. Uiteindelijk zul je minder totale suiker eten - alleen de natuurlijke suikers die in het rauwe, verse fruit zitten.

Kersen gezond houden

 1. Het is niet zo moeilijk om de voedingsvoordelen van verse kersen te bederven door er een paar te gebruiken om een ​​decadente ijscoupe te bedekken of ze te bakken in een vetrijke, calorierijke verjaardagstaart. Als aanvulling op de goede voeding die kersen bieden, serveer ze met ander vers voedsel dat boordevol vitaminen en mineralen zit. Gooi de ontpitte kersen bijvoorbeeld in een verse fruitsalade, meng ze in ochtendhavermout, roer ze in een saus om magere varkenskarbonades te bedekken, of eet ze gewoon uit de zak als snack, na het wassen natuurlijk. Een sterkte van Bing-kersen is hun veelzijdigheid, dus combineer ze met zowel zoet als hartig voedsel om van hun voedingsvoordelen te genieten, samen met hun smaak.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407