Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Vetarme desserts die u in de supermarkt kunt kopen

Alfredo-saus

 1. Desserts uit de supermarkt zijn zelden gezonde keuzes. Vaak gemaakt om shoppers opzettelijk te verleiden om ze te kopen, kunnen ze zelfs de gezondste, meest goed gedisciplineerde eter verleiden. Als je een zoetekauw bent maar geen dessert met veel vet wilt eten, minimaliseer je verleidingen dan door de vetarme opties te kennen.

Bevroren traktaties

 1. Kies voor bevroren yoghurt, die vetarm is. Veel merken hebben naast vanille en chocolade nog verschillende andere smaken, maar controleer de voedingsetiketten om te zien of het suikergehalte hoog is of dat de bevroren yoghurt met kunstmatige zoetstof is gemaakt. Bevroren fruitrepen of chocoladepuddingrepen zijn twee andere bevroren opties. Een bevroren fruitreep bevat 80 calorieën en minder dan 1 gram vet, waardoor het elke dag een schuldvrij dessert is.

Calciumrijke opties

 1. Yoghurt bevat weinig calorieën, is rijk aan calcium en bevat levende bacterieculturen. Kies voor Griekse yoghurt, die twee keer zoveel eiwitten en de helft van de suiker bevat als traditionele yoghurt als je de gewone variant koopt. Volle Griekse yoghurt kan 80 procent van je dagelijkse hoeveelheid verzadigd vet bevatten, dus koop vetvrije of magere Griekse yoghurt. Pudding bevat weinig eiwitten, maar levert wel calcium en maakt een gezond dessert. Koop pudding met een laag of vetgehalte, of koop de droge mix en maak het met magere melk.

Verstandige cakes en koekjes

 1. Het is mogelijk om vetarme soorten cakes en koekjes te vinden in de supermarkt. Kies het Angel Food Cake, White Cake of Gingerbread boven Chocolate Layer Cake, Pound Cake of Yellow Layer Cake voor een vetarm alternatief, volgens het National Heart, Lung and Blood Institute. Veel dessertfabrikanten van merknamen bieden vetarme of vetvrije koekjes. Gemberknipsels en vijgenrepen zijn van nature minder vet en grahamcrackers zijn een goed alternatief voor koekjes. Als u uw portiegroottes niet altijd onder controle kunt houden, kies dan voor snackpakketten met 100 calorieën. Ze zijn perfect geportioneerd, hebben een stabiele houdbaarheid en vereisen geen keukengerei, waardoor ze een van de gemakkelijkste desserts in de supermarkt zijn die je kunt vinden.

Nature's Candy

 1. Fruit is het dessert van de natuur. Het is van nature zoet, sappig en gevuld met gezondheidsvoordelen. Fruit bevat weinig vet, calorieën en natrium en bevat geen cholesterol, zegt de USDA Myplate.gov-website. Fruit beschikt ook over kalium, vezels, vitamine C en folaat. Deze voedingsstoffen bieden u gezondheidsvoordelen, waaronder bloeddrukonderhoud, bevordering van gezonde tanden en tandvlees en het verlagen van uw risico op hoog cholesterol en hartaandoeningen. Koop fruit in het seizoen om de kosten laag te houden. Als je weinig tijd hebt, snijd dan fruit in stukken en verdeel het in porties aan het begin van de week zodat je snacks hebt die je kunt pakken als je de deur uit gaat. Veel supermarkten bieden voorgesneden en voorgesneden fruit, hoewel dit een duurdere optie is.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407