Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voeding met kippenkaasbiefstuk

Vergelijking

 1. Steaks van kippenkaas zijn een alternatief voor steaks op basis van rundvlees en bieden een andere smaak en textuur en een verschillende voedingswaarde. Dit type sandwich serveert hoogwaardige eiwitten, vitamines en mineralen, maar het bevat veel natrium en vet - hoewel minder vet dan een biefstuk op basis van rundvlees. Desondanks kan het nog steeds een optie zijn in een gezond dieet.

Calorieën

 1. Eén merk biefstuk op een 6-inch rol met uien - een veel voorkomende bereiding - bevat 450 calorieën. Als u een dieet van 2000 calorieën volgt, levert een biefstuk van kip met kaas 22,5 procent van de calorieën die u elke dag kunt consumeren. Hoewel mannen over het algemeen tussen de 400 en 600 calorieën per maaltijd kunnen eten, hebben vrouwen meestal minder nodig - 300 tot 500 calorieën. Dit maakt een biefstuk met kip van deze grootte een te grote maaltijd als je een vrouw bent die aan de onderkant van deze schaal eet. Overweeg een kleinere portie te nemen of de kaas over te slaan om de calorieën te verlagen.

Vet en cholesterol

 1. Een biefstuk van kip met kaas bevat 15 gram vet. Sommige mensen kiezen ervoor om dit type kaasbiefstuk te consumeren boven een klassieke kaasbiefstuk gemaakt van rundvlees om de hoeveelheid vet in hun voeding te verminderen, maar dit gerecht bevat nog steeds een behoorlijk deel van deze macronutriënt. Als u zich houdt aan een dieet van 2000 calorieën, moet u ernaar streven 20 tot 35 procent van uw calorieën uit vet of 44 tot 78 calorieën binnen te krijgen. Een sandwich heeft 52 milligram cholesterol; u moet proberen dagelijks 300 milligram of minder cholesterol in de voeding op te nemen.

Koolhydraten en eiwitten

 1. Eet een biefstuk met kip en je eet 45 gram koolhydraten. Dit is goed voor 13,8 tot 20 procent van de hoeveelheid die nodig is in uw dieet. Eén sandwich voldoet aan de meerderheid van uw dagelijkse eiwitbehoeften, die 34,3 gram bevatten; je hebt 46 tot 56 gram eiwit nodig. De eiwitten en koolhydraten in dit gerecht houden je energieniveau hoog.

Vitaminen en mineralen

 1. Steaks van kippenkaas zijn een goede bron van vitamine C. Elke portie - een 6-inch sandwich - biedt 49 procent van de dagelijks aanbevolen inname, waardoor dit gerecht nuttig is voor het versterken van uw immuunsysteem systeem. Bovendien neem je 24 procent van het calcium dat je elke dag nodig hebt. Het calcium in een kaasbiefstuk helpt om uw botten intact te houden en beschermt u tegen breuken en achteruitgang. Eén portie heeft ook 10 procent van het voorgestelde verbruik voor ijzer.

Overwegingen

 1. Eén biefstuk met kippenkaas bevat veel natrium en verbruikt meer dan tweederde van het bedrag dat u zich tot elke dag moet beperken. De 1116 milligram natrium in een sandwich kan resulteren in zwelling in uw ledematen die optreedt wanneer water zich onder uw huid verzamelt, maar als u uw zoutinname gedurende de dag in de gaten houdt of alleen een kip-kaasbiefstuk eet als een incidentele traktatie, zou uw gezondheid niet lijden.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407