Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voeding van Buffalo Mozzarella

Overwegingen

 1. In tegenstelling tot Buffalo-vleugels, die gewoon hun naam ontlenen aan de stad waar ze zijn uitgevonden - Buffalo, N.Y. - Buffalo-mozzarella verwijst naar het dier wiens melk wordt gebruikt om de kaas te maken. Buffelmozzarella is ontstaan ​​in Italië, maar wordt over de hele wereld geproduceerd. De kaas is rijk aan smaak, maar is ook calorierijk en rijk aan vet, dus het is misschien niet geschikt voor alle dieetplannen.

Calorieën

 1. Buffelmozzarella is relatief calorierijk, omdat een portie van slechts 1 ons 79 calorieën bevat. Dat komt neer op ongeveer 4 procent van de dagelijkse aanbevolen inname van 2.000 en is meer dan wat 1 ons van veel ander voedsel levert: 1 ons gegrilde kip, bijvoorbeeld, bevat slechts 30 calorieën.

Fat

 1. De reden waarom Buffelmozzarella veel calorieën bevat, is omdat het rijk is aan vet. Elke portie buffelmozzarella van 1 ons bevat 7 gram totaal vet, met 5 gram verzadigd vet. Verzadigd vet is een soort vet dat uw cholesterolgehalte kan verhogen, wat het risico op hartaandoeningen verhoogt. Om deze reden zou verzadigd vet minder dan 7 procent van je totale calorieën moeten uitmaken, terwijl het totale vet volgens de American Heart Association 25 tot 35 procent zou moeten zijn.

Protein

 1. Buffelmozzarella levert wat eiwit, maar het is geen rijke bron van deze voedingsstof. Elke portie van 1 ons bevat 4 gram, wat de helft is van wat je in een kopje melk zou vinden. Eiwit is vereist voor het bouwen en onderhouden van uw cellen en weefsels.

Koolhydraten

 1. Een potentieel voordeel van Buffalo mozzarella is dat het geen koolhydraten bevat, waardoor het een goede keuze is voor mensen met een koolhydraatarm dieet. Volgens een onderzoeksreview gepubliceerd in de editie van februari 2006 van "Archives of Internal Medicine", zou een koolhydraatarm dieet u kunnen helpen sneller af te vallen dan een vetarm dieet.

Cholesterol

 1. In tegenstelling tot veel vetrijke voedingsmiddelen bevat buffelmozzarella relatief weinig cholesterol. Elke portie van 1 ons bevat slechts 14 milligram cholesterol - minder dan 5 procent van de dagelijkse voorgestelde limiet van 300 milligram van de American Heart Association.

Vitaminen en mineralen

 1. Buffelmozzarella is geen rijke bron van vitamines en mineralen, maar 1 ons van de kaas bevat 7 procent van de dagelijkse aanbevolen inname van calcium.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407