Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voeding van een citroenpapaverzaadmuffin

Componenten van een gezond gewichtsverliesplan

 1. Muffins met citroenpapaverzaad zijn een calorierijk voedsel dat de tang van citroen combineert met de cake-achtige textuur van een muffin. Zoals elk voedsel maakt portiegrootte het verschil. De voeding in een 2-ounce, zelfgebakken muffin met citroenpapaverzaad verschilt aanzienlijk van de enorme, 6-ounce versie die verkrijgbaar is in coffeeshops en bakkerijen. Door de voedingswaarde-informatie van muffins van citroenpapaverzaad op te sommen, kun je gezondere beslissingen nemen, of je ze thuis zelf bakt of er een uit de coffeeshop op weg naar je werk haalt.

Calorieën

 1. De bloem, kristalsuiker en olie of boter in citroenpapaverzaadmuffins maken ze rijk aan calorieën. Een 2-ounce muffin helemaal opnieuw bereid of een mix bevat tussen 160 en 180 calorieën. Volgens MayoClinic.com zou een individu met een gewicht van 160 pond 12 minuten moeten springen om de calorieën in een van deze 2-ounce muffins te verbranden. Het verbranden van een 5 of 6 ounce citroenpapaverzaadmuffin die tussen de 400 en 550 calorieën bevat, zoals die die worden verkocht in bakkerijen en restaurantketens, zou van diezelfde persoon vereisen dat hij ongeveer 40 minuten springtouw.

Fat

 1. Zoals elke muffin bepalen de ingrediënten in uw citroenpapaverzaadmuffins hoeveel vet het bevat. Een recept dat 1/4 kopje plantaardige olie vereist voor 15 muffins resulteert in elke 2-ounce muffin die ongeveer 6 gram vet bevat. Een verpakte gourmet-of bakkerij-achtige citroenpapaverzaadmuffin van 6 gram bevat tussen de 15 en 25 gram vet. Fabrikanten van verpakte muffins kunnen een vorm van verwerkte olie gebruiken - gehydrogeneerde olie, transvetzuren of gewoon transvet - om de houdbaarheid van de muffins te verlengen. Transvet verhoogt je slechte LDL-cholesterol EN verlaagt tegelijkertijd je goede HDL-cholesterol, dus blijf er uit de buurt. Het voedingsetiket geeft aan of de muffins transvet bevatten.

Koolhydraten

 1. Suiker compenseert de scherpheid van de citroen en verzoet het beslag van uw muffins met citroenpapaverzaad. Een muffin van 2 ons bevat tussen 25 en 29 gram koolhydraten, terwijl een muffin van 6 ons bijna 55 gram bevat. Koolhydraatbronnen in muffins, waaronder suiker en bloem, zijn eenvoudige koolhydraten, wat betekent dat ze snel worden verteerd. Hierdoor voel je je minder vol dan je zou zijn na het eten van hetzelfde aantal volkoren koolhydraten, zegt redacteur "Harvard Health", P.J. Skerrett.

Gezonde aanpassingen

 1. Verbeter de gezondheid van uw muffins met citroenpapaverzaad door een paar belangrijke ingrediënten te vervangen door opties die rijk zijn aan voedingsstoffen. Maak je muffins meer vullend door volkorenmeel te vervangen door maximaal de helft van de bloem die voor alle doeleinden nodig is. Volkorenmeel is een complexe koolhydraat die langer duurt voor je maag kan verteren, waardoor je je verzadigd en vol voelt. Vervang appelmoes voor de helft van de boter of olie in het recept. Verhoog de vezel door vers fruit aan het beslag toe te voegen. Gebruik gehakte noten voor vezels en crunch, maar houd ook rekening met de extra calorieën die ze toevoegen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407