Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voeding van Udon Soep

Haar lichaam sterk houden

 1. Udon-soep is een traditioneel Japans gerecht bestaande uit udon-noedels - een noedel gemaakt van alle tarwebloem - en groenten die kunnen variëren van mild tot kruidig. Vlees en zeevruchten, meestal varkensvlees, kip en garnalen, kunnen ook aan soepen worden toegevoegd voor een smaak- en eiwitboost. Deze soep kan dienen als een stevige maaltijd of als soepcursus in een grotere maaltijd.

Calorieën

 1. Een portie van 101 g Nissin Udon Soep bevat 480 calorieën. Als u een ander merk kiest of thuis udon-soep maakt, kan de hoeveelheid calorieën sterk variëren, afhankelijk van de groenten en het vlees in uw soep. Overweeg deze soep met een salade als gezonde maaltijd te serveren.

Macronutriënten

 1. Udon-soep kan veel vet bevatten. Nissin Udon Soep bevat 21 g per portie. Overweeg thuis udon-soep te maken om de hoeveelheid vet die erin gaat te beheersen. Het beperken van uw dagelijkse vetinname tot 44 tot 78 g vet per dag, of 20 tot 35 procent van uw dagelijkse calorieën, helpt gewichtstoename en andere medische problemen te voorkomen. De hoeveelheid eiwit hangt af van welk vlees of schelpdieren in de soep worden gebruikt; Nissin Udon Soep bevat 9 g eiwit per portie. De udon-noedels dragen 62 g koolhydraten bij in elke portie.

Voordelen

 1. De groenten in udonsoep kunnen een groot aantal voedingsvoordelen bieden, maar dit hangt af van de groenten die in de soep worden gebruikt. U kunt ook tot 13 procent krijgen van de dagelijks aanbevolen inname van calcium in elke portie van de soep. Calcium bevordert sterke botten en tanden. Vul uw maaltijdplan aan met calciumrijk voedsel om ervoor te zorgen dat u elke dag voldoende calcium binnenkrijgt.

Overwegingen

 1. Het opnemen van udon-soep in uw dieet is mogelijk geen goede optie als natriuminname een probleem is, met name in de handel verkrijgbare variëteiten die meestal een hoger zoutgehalte hebben voor conserveringsdoeleinden. Een portie Nissin Udon Soep bevat 2.220 mg natrium, veel meer dan de voorgestelde limiet van 1500 mg. Door udon-soep in uw eigen keuken te maken, kunt u de hoeveelheid natrium in uw soep nauwkeurig controleren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407