Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voeding voor kinderen met kaas

Calorieën Verdeling

 1. Onder kinderen tussen de 6 en 11 jaar oud, verbruikt 44 procent van de jongens en 58 procent van de meisjes niet genoeg calcium, volgens het Bureau voor voedingssupplementen. Kaas is niet alleen een goede bron van calcium, maar biedt ook eiwitten en een aantal essentiële vitamines en mineralen.

Types

 1. Verschillende kazen leveren verschillende hoeveelheden vet, calorieën, vitamines en mineralen. De kindvriendelijke kazen die de meeste voedingswaarde bieden voor de minste hoeveelheid vet en calorieën zijn vetvrije Amerikaanse, vetvrije roomkaas, parmezaanse kaas, halfvolle ricotta, Zwitserse, halfvolle mozzarella, met calcium versterkte cottage cheese en string kaas, volgens "Ouders" magazine.

Voedingswaarden

 1. Gepasteuriseerde smeerkaas, of Amerikaanse kaas, een van de meest populaire kazen voor kinderen, bevat 110 calorieën, 6 g eiwit en 10 g vet, waarvan 6 g verzadigd, voor een 1 ons. portie. Het biedt ook 20 procent van de dagelijkse waarde voor fosfor, 15 procent van de dagelijkse waarde voor calcium, 8 procent van de dagelijkse waarde voor vitamine A, 6 procent van de dagelijkse waarde voor riboflavine en zink, 4 procent van de dagelijkse waarde voor vitamine B-12 en 2 procent van de dagelijkse waarde voor magnesium.

Voordelen

 1. Kinderen zijn dol op kaas, of het nu in gegrilde kaasbroodjes, macaroni en kaas, kaaspizza of een stuk kaas is, dus het serveren van kaas kan het gemakkelijker maken om uw kind aan het eten te krijgen de calcium en eiwitten die ze nodig heeft. Eiwitten helpen bij het opbouwen van botten, spieren, organen en andere weefsels bij kinderen. Het kan moeilijk zijn om sommige kinderen vlees te laten eten, anders dan kipnuggets, dus kaas kan dit goedmaken.

Overwegingen

 1. Kaas en sommige gerechten die kaas bevatten, kunnen veel calorieën en vet bevatten. Kies vetarme versies van kaas voor kinderen ouder dan twee, omdat ze niet het extra vet in hun dieet nodig hebben. Bied kaas met mate en samen met andere gezonde voeding om de totale hoeveelheid kaas die wordt gegeten te beperken.

 2. Sommige kinderen zijn lactose-intolerant of allergisch voor zuivelproducten en kunnen dus geen kaas eten.

Inzicht van experts

 1. Calcium is vooral belangrijk voor kinderen, omdat ze nog steeds botmassa opbouwen. Kaas en andere zuivelproducten zijn enkele van de beste bronnen voor dit mineraal, dus het kan een onderdeel zijn van een gezond dieet voor de meeste kinderen zolang vet en calorieën in aanmerking worden genomen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407