Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voedingsfeiten Blue Bell Ice Cream

Overwegingen

 1. IJs is misschien niet het gezondste eten, maar het eten van kleine porties biedt wel wat voeding. Desalniettemin zijn de portiegroottes in ijssalons vaak meer dan één en bevatten ze meer calorieën en vet dan gezond is voor één lepel. IJs gekocht in de supermarkt, inclusief Blue Bell, bevat vaak minder vet en calorieën omdat het niet alle snoep en sauzen bevat en u beter kunt bepalen hoeveel er in uw kom wordt geplaatst.

Calorieën

 1. Te veel calorieën eten resulteert in gewichtstoename als je ze niet elke dag kunt verbranden. Blue Bell-ijs moet een traktatie zijn en geen dagelijks voedsel, omdat het meer calorieën bevat dan gezondere snackalternatieven. Een 1/2 kopje bananensplit of muntchocoladeschilfersmaak bevat 170 calorieën, en de pecannoten en room bevatten 190 calorieën.

Fat

 1. Een dieet met 2000 calorieën mag niet meer bedragen dan 78 g vet per dag. Een vetrijk dieet verhoogt uw risico op hartaandoeningen en obesitas. U kunt echter nog steeds genieten van een bolletje Blue Bell-ijs zolang u uw vetinname de rest van de dag in evenwicht houdt, zodat u binnen de aanbevelingen blijft. Een half kopje beboterde pecannoot bevat 11 g vet en de koekjes- en roomsmaak heeft 9 g.

Sugar

 1. Te veel suiker krijgen verhoogt uw risico op insulineresistentie en diabetes. Probeer uw inname te beperken tot 24 g voor vrouwen en 36 g voor mannen per dag. Het eten van Blue Bell-ijs kan dit moeilijk maken omdat veel van de porties met een half kopje nogal wat bevatten. De aardbeien- en vanillesmaak bevat 23 g en het chocoladeschilferkoekdeeg bevat 17 g.

Calcium

 1. Omdat Blue Bell-ijs met melk wordt gemaakt, profiteert u wel van het calciumgehalte. Calcium is belangrijk voor het behoud van gezonde botten en tanden. Volwassenen hebben elke dag 1.000 tot 1.300 mg calcium nodig. Een half kopje van de meeste Blue Bell-smaken bevat 15 procent van de dagelijkse aanbeveling voor calcium.

Protein

 1. Melkproducten bevatten eiwitten, een voedingsstof die nodig is voor de ontwikkeling en groei van cellen. Het bevordert ook een gezonde huid, haar en spieren en voorziet uw lichaam van energie. Tien tot 35 procent van je dagelijkse calorie-inname moet afkomstig zijn van eiwitten. Het eten van Blue Bell-ijs verhoogt je inname, maar bevat te veel vet, calorieën en suiker om je belangrijkste eiwitbron te zijn. Een halve portie aardbei bevat 3 g eiwit, de smaak Great Divide heeft 4 g en de zelfgemaakte vanille heeft 5 g.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407