Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voedingsinformatie Eggo-wafel

Mineralen

 1. Eggo is een populair merk bevroren wafel gemaakt door Kellogg Company sinds 1953. De naam komt van de eieren in de wafels die een smaak bieden die verschilt van een gewone wafel. Eggo-wafels zijn er in verschillende variëteiten en zijn gewoonlijk verkrijgbaar in elke winkel die diepvriesproducten verkoopt.

 1. De primaire ingrediënten van Eggo-wafels zijn verrijkt tarwebloem, plantaardige olie, eieren en bakpoeder. Deze ingrediënten worden gemengd tot deeg, dat mag rijzen. Eggo-wafels worden door de fabrikant gekookt voordat ze worden verpakt, zodat de klant ze alleen hoeft te verwarmen. Een portie Eggo-wafels zijn twee gewone Eggo-wafels met een gewicht van ongeveer 1 oz. elk. Dit omvat geen boter of siroop.

Calorieën

 1. Een portie Eggo-wafels heeft 190 calorieën. Dit levert 9,5 procent van de dagelijkse waarde (DV) voor calorieën, uitgaande van een standaarddieet van 2000 calorieën per dag. Koolhydraten zijn goed voor 104 calorieën, vet levert 70 calorieën en eiwit draagt ​​16 calorieën bij.

Koolhydraten

 1. Een portie Eggo-wafels bevat 27 g koolhydraten, wat 9 procent is van de DV voor totale koolhydraten. Voedingsvezels omvatten minder dan 1 g van dit totaal en leveren 3 procent van de DV voor vezels. Een portie Eggo-wafels bevat 2 g suiker, wat 4 procent is van de DV voor suiker.

Fat

 1. Een portie Eggo-wafels bevat ongeveer 7 g vet, dat is 11 procent van de DV voor vet. Dit omvat 2 g verzadigd vet, dat is 10 procent van de DV voor verzadigd vet. Een portie Eggo-wafels bevat ook 20 mg cholesterol, wat 7 procent is van de DV voor cholesterol.

Aanvullende voedingsstoffen

 1. Een portie Eggo-wafels bevat ongeveer 4 g eiwit, wat 8 procent is van de DV voor eiwit. Elke portie Eggo-wafels bevat 430 mg natrium, dat is 18 procent van de DV voor natrium. Een portie Eggo-wafels is ook versterkt met 20 procent van de DV voor vitamine A, ijzer, thiamine, riboflavine, niacine, vitamine B6, vitamine B12 en fosfor.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407