Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voedingsmiddelen die oorinfecties genezen

Beste voedingsmiddelen tijdens waterpokken

 1. Oorinfecties, ook bekend als otitis media, komen zeer vaak voor bij kinderen. Het National Institute on Deafness and Other Communication Disorders stelt dat ongeveer 75 procent van de kinderen tegen de leeftijd van 3 jaar ten minste één oorontsteking ontwikkelt. Sommige voedingsmiddelen kunnen nuttig zijn bij de behandeling van de oorontsteking van uw kind, hoewel u altijd met uw arts moet spreken voordat u deze natuurlijke genezingsaanpak.

Oorinfecties

 1. Oorinfecties zijn een van de belangrijkste oorzaken van doktersbezoeken bij kinderen, meldt het National Center for Biotechnology Information. Bepaalde risicofactoren kunnen de kans op het ontwikkelen van oorinfecties bij uw kind vergroten, waaronder koud weer, blootstelling aan rook, een familiegeschiedenis van oorinfecties en andere ziekten of gezondheidsproblemen. Veelvoorkomende tekenen en symptomen die gepaard gaan met oorinfecties zijn oorpijn en volheid, gehoorverlies in het betrokken oor en braken en diarree.

Dieetbenadering

 1. Een effectieve voedingsbenadering bij de behandeling van otitis media omvat bepaalde voedingsinclusies en -uitsluitingen. Volgens natuurgeneesheer Joseph E. Pizzorno Jr., auteur van 'The Clinician's Handbook of Natural Medicine', omvatten nuttige voedingsuitsluitingen voor deze aandoening melk en zuivelproducten, eieren, tarwe, maïs, pindakaas, gedroogd fruit, suiker, honing, en geconcentreerd vruchtensap. Overweeg om grotere hoeveelheden vitamine C-bevattende voedingsmiddelen te eten, zoals boerenkool, mosterdgroen, paprika, broccoli, bloemkool, spruitjes, kiwi's, papaja's en aardbeien.

A Healing Food

 1. Aardbeien kunnen een van de nuttigste geneeskrachtige voedingsmiddelen zijn bij de behandeling van oorinfecties. Aardbeien bevatten een aanzienlijke hoeveelheid vitamine C en worden al lang gebruikt om krachtige antioxidanten te beschermen en een optimale gezondheid te bevorderen, merkt voedingsdeskundige en bioloog George Mateljan op, auteur van 'The World's Healthiest Foods'. Frambozen zijn ook rijk aan mangaan, voedingsvezels, jodium, kalium en foliumzuur. Aardbeien die klaar zijn voor consumptie, hebben een aangenaam aroma en dieprode kleur en zijn matig zacht.

Waarschuwing

 1. Oorinfecties zijn een ernstig gezondheidsprobleem dat kan leiden tot bepaalde gezondheidscomplicaties, waaronder een gescheurd trommelvlies, vergrote amandelen en infectie van bepaalde schedelbotten. Als u of uw kind de kenmerkende tekenen en symptomen van een oorontsteking ontwikkelt, meld dit dan zo snel mogelijk aan uw primaire zorgverlener voor een juiste diagnose en behandeling. Niet alle voedingsmiddelen die traditioneel worden gebruikt om dit gezondheidsprobleem te behandelen, kunnen worden ondersteund door uitgebreid klinisch onderzoek.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407