Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voedingswaarde Gemalen Turkije

Zijn oxalaten schadelijk?

 1. Gemalen kalkoen vervangen door rundergehakt in hamburgers, taco's, spaghettisaus, gehaktbrood en andere recepten kunnen het verzadigde vet en cholesterol in uw maaltijden verminderen. Gemalen calorieën en veel eiwitten, gemalen kalkoen draagt ​​bij aan uw dagelijkse behoefte aan B-complex vitamines en selenium. Om het vetgehalte in gemalen kalkoen te verminderen, kiest u rassen die vetvrij zijn of die niet meer dan 10 procent vet bevatten.

Voedingswaarde

 1. Een 4 oz. portie rauwe, vetvrije gemalen kalkoen heeft 127 calorieën, 2,21 gram vet, 62 milligram cholesterol en 27 gram eiwit. Vitaminen en mineralen in deze portie zijn 11 milligram niacine, 1 milligram vitamine B-6 en 257 milligram fosfor. Volgens de Voedselveiligheid en Inspectie van USDA moet vlees dat wordt verkocht als "gemalen kalkoen" bestaan ​​uit spierwonden zonder toegevoegd vet, anders dan het vet dat van nature in de aangehechte huid voorkomt.

Voordelen voor de gezondheid

 1. Een 4-ounce gegrilde, vetvrije kalkoenburger levert ongeveer 48 procent van de dagelijkse eiwitwaarde, of de hoeveelheid die u elke dag moet consumeren voor een gezonde lichaamsfunctie. Eiwit levert het structurele materiaal voor uw cellen, weefsels, organen en vloeibare verbindingen, zoals hormonen en enzymen. Deze kalkoenburger levert 50 procent van uw dagelijkse waarde van niacine, een vitamine met een B-complex dat een gezonde bloedcirculatie bevordert, het glucosemetabolisme vergemakkelijkt en uw cholesterolgehalte helpt beheersen. Vitamine B-6, een andere voedingsstof in gemalen kalkoen, draagt ​​bij aan een gezonde zenuwfunctie en biedt bescherming tegen hartziekten. Gemalen kalkoen is ook rijk aan selenium, een sporenelement dat de immuniteit ondersteunt, de schildklierfunctie regelt en uw lichaam beschermt tegen de cellulaire schade die kan leiden tot kanker of andere chronische ziekten.

Rood vlees verminderen

 1. Als u rood vlees wilt verminderen om de calorieën, verzadigde vetten en cholesterol in uw dieet te verminderen, kan het vervangen van rundergehakt door vetvrije gemalen kalkoen in uw recepten u helpen jouw doelen. Een portie rundergehakt van 4 ons, bestaande uit 95 procent mager vlees, heeft 155 calorieën, vergeleken met de 127 calorieën in dezelfde hoeveelheid vetvrije gemalen kalkoen. Deze portie rundergehakt heeft meer dan twee keer zoveel vet - 5,65 gram vet in een portie rundergehakt versus 2 gram in gemalen kalkoen. Zowel rundvlees als kalkoen bevatten cholesterol, maar 4 gram mager rundergehakt heeft 70 milligram, in tegenstelling tot 62 milligram in Turkije.

Vet en cholesterol

 1. De American Heart Association adviseert dat u de verzadigde vetten in gemalen kalkoen en ander dierlijk voedsel beperkt tot 7 procent van uw dagelijkse calorieën en niet meer dan 300 milligram cholesterol per dag heeft om te voorkomen hoog cholesterolgehalte en hartziekten. Het vet in een kalkoenburger van 4 ons vertegenwoordigt 1 procent van uw dagelijkse calorieën als u een dieet van 1800 calorieën volgt. De cholesterol in een kalkoenburger vertegenwoordigt 18 procent van uw aanbevolen dagelijkse cholesterolinname.

Voedselveiligheid

 1. Om voedselvergiftiging door bacteriën zoals Salmonella te voorkomen, kookt u hamburgers of gehaktbrood gemaakt met gemalen kalkoen grondig tot een temperatuur van 165 graden F, adviseert de USDA. Koel ongekookt gemalen kalkoen op 40 graden F of kouder en bewaar niet langer dan twee dagen. Bewaar gemalen kalkoen in de koelkast en bewaar ze maximaal vier dagen. Was uw handen, bestek, werkbladen en snijplanken grondig na het bereiden van recepten met rauw gemalen kalkoen om bacteriën te verwijderen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407