Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voedingswaarde informatie Provolone-kaas

Stap 7

 1. Provolone-kaas is afkomstig uit Zuid-Italië, hoewel de belangrijkste productieregio momenteel Noord-Italië is, volgens de Italiaanse Handelscommissie. Het is een halfharde kaas die minstens vier maanden rijpt in een ruimte met een open vuur. Dit geeft de kaas een onderscheidende rokerige smaak. Provolone kan een zeer scherpe kaas zijn, afhankelijk van hoe lang het is verouderd.

Informatie over serveren

 1. NutritionData biedt voedingswaarde-informatie voor provolonekaas. De standaard portiegrootte is een enkele plak van ongeveer 1 oz. Of 28 g. De leeftijd van de provolone kaas heeft geen significante invloed op de voedingswaarde.

Calorieën

 1. Een portie provolonkaas bevat 98 calorieën. Dit is 5 procent van de dagelijkse waarde of DV voor totale calorieën op basis van een dieet van 2000 calorieën per dag. Vetten zijn goed voor ongeveer 65 calorieën, eiwit draagt ​​31 calorieën bij en koolhydraten zorgen voor de resterende 2 calorieën.

Fat

 1. Provolone-kaas bevat in totaal 7,5 g vet per portie, inclusief 4,8 g verzadigd vet en 2,7 g onverzadigd vet. Een portie provolonekaas levert 11 procent van de DV voor totaal vet en 24 procent van de DV voor verzadigd vet. Elke portie provolonkaas bevat ook 19,3 mg cholesterol. Dit levert 6 procent van de DV voor cholesterol.

Eiwitten en koolhydraten

 1. Een portie provolonkaas bevat 7,2 g eiwit, wat 14 procent van de DV voor eiwitten oplevert. Het heeft ook 0,6 g koolhydraten, waaronder 0,2 g eenvoudige suikers. Dit levert minder dan 1 procent van de DV voor koolhydraten.

Vitaminen en mineralen

 1. Provolone-kaas bevat 7 procent van de DV voor vitamine B12, 5 procent van de DV voor vitamine A en 5 procent van de DV voor riboflavine. Het mineraalgehalte in een portie provolonkaas omvat 21 procent van de DV voor calcium, 14 procent van de DV voor fosfor en 10 procent van de DV voor natrium.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407