Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voedingswaarde Informatie voor 1/4 kop walnoten

Baked Plantains

 1. Walnoten zijn een populaire noot die vaak in een groot deel van de Verenigde Staten wordt gekweekt. Hoewel het hele jaar door verkrijgbaar is in de meeste supermarkten omdat ze gemakkelijk ongeschild kunnen worden opgeslagen, worden walnoten geoogst in de late zomer en vroege herfstmaanden. De dagelijks aanbevolen portie walnoten is een kwart kopje, gelijk aan 1 ons, 12 tot 14 helften of 1 handvol. Walnoten hebben krachtige gezondheidsvoordelen, die vele malen de hoeveelheid voedingsstoffen bevatten als sommige andere noten.

Vergeefbaar vet

 1. Een portie van een kwart kop walnoten bevat 18 gram totaal vet. Hoewel het totale vetgehalte hoger is dan bij veel voedingsmiddelen, is het vet in noten 'goed' vet, met 2,5 gram enkelvoudig onverzadigd en 13 gram meervoudig onverzadigd vet, in plaats van 'slecht' verzadigd vet in vlees en zuivelproducten die het cholesterolgehalte verhogen . Walnoten staan ​​bovenaan de hitlijsten als de enige noot met een significante bron van omega-3-vetten van 2,5 gram, vijf keer meer dan pecannoten, de noot met de volgende hoogste hoeveelheid omega-3 vetzuren.

Calorietellers: koolhydraten, vet, eiwitten

 1. De meeste calorieën in walnoten zijn afkomstig van hun vetgehalte, met 190 calorieën per portie van een kwart kopje. Elke gram vet draagt ​​9 calorieën bij, goed voor 162 calorieën van de 18 gram vet in één portie. De rest van de calorieën in een portie walnoten komt uit de 4 gram koolhydraten en 4 gram eiwit, die elk 4 calorieën per gram bijdragen.

Krachtstof voor voedingsstoffen en antioxidanten

 1. Walnoten wegen als de hoogste bron van polyfenol-antioxidanten onder boomnoten en pinda's, volgens een studie gepubliceerd in "Food and Function" met 69,3 micromol per gram in de rauwe walnoten en 107 micromol per gram in de geroosterde variëteit. Bovendien levert een portie van een kwart kop walnoten een kwart van je dagelijkse aanbevolen waarde van koper en de helft van je dagelijkse aanbevolen waarde van mangaan.

Rassen, kopen en bewaren

 1. De meest voorkomende soorten walnoten zijn Engelse en zwarte walnoten. Walnoten worden van augustus tot en met november geoogst en in de schaal opgeslagen om het hele jaar door in voorraad te houden. Walnoten met dop zijn in de herfst- en wintermaanden verkrijgbaar in de levensmiddelenafdeling van supermarkten. Ongeschilde walnoten zijn het hele jaar door verkrijgbaar in zakken en bulkbakken. Of ze nu geschild of niet-geschild zijn, walnoten bewaren het best bij lagere temperaturen in een luchtdichte verpakking. Bewaar ze in de koelkast als u van plan bent een paar dagen na aankoop walnoten te eten. Bewaar walnoten in de vriezer voor langdurige opslag.

 2. De meest voorkomende soorten walnoten zijn Engelse en zwarte walnoten. Walnoten worden van augustus tot en met november geoogst en in de schaal opgeslagen om het hele jaar door in voorraad te houden. Walnoten met dop zijn in de herfst- en wintermaanden verkrijgbaar in de levensmiddelenafdeling van supermarkten. Ongeschilde walnoten zijn het hele jaar door verkrijgbaar in zakken en bulkbakken. Of ze nu geschild of niet-geschild zijn, walnoten worden het best bewaard bij lagere temperaturen in een luchtdichte verpakking. Bewaar ze in de koelkast als u van plan bent een paar dagen na aankoop walnoten te eten. Bewaar walnoten in de vriezer voor langdurige opslag.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407