Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voedingswaarde-informatie voor een Power Crunch Bar

Voorzorgsmaatregelen

 1. Power Crunch is een eiwitrijke reep gemaakt door BioNutritional Research Group. In tegenstelling tot andere voedingsrepen, die vaak taai zijn, is de Power Crunch een met creme gevuld wafelkoekje dat niet alleen veel eiwitten bevat, maar ook weinig koolhydraten. Als u de voedingsinformatie voor deze reep kent, kunt u bepalen hoe deze in uw maaltijdplan past.

Types

 1. Om variatie toe te voegen en verschillende smaakpapillen te bevredigen, is Power Crunch verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder koekjes en creme, Franse vanillecrème, pindakaascrème, pindakaasfudge, drievoudige chocolade en wilde bessen Creme. De voedingswaarde-informatie voor elke smaak varieert enigszins.

Calorieën en koolhydraten

 1. Calorieën in een Power Crunch-reep variëren van 195 tot 205 calorieën. De repen Cookies en Creme en French Vanilla Creme bevatten de minste calorieën, elk 195 calorieën, terwijl de Wild Berry Creme de hoogste heeft, 205 calorieën. Of u nu probeert te handhaven, af te vallen of aan te komen, het is belangrijk om het aantal calorieën dat u elke dag consumeert, te controleren. Hoeveel u nodig heeft, hangt af van uw leeftijd, geslacht en activiteitenniveau en kan variëren van ongeveer 1600 calorieën per dag voor inactieve vrouwen tot 3.200 calorieën per dag voor zeer actieve mannen. Een Power Crunch-reep bevat ook 10 gram koolhydraten. Voor een uitgebalanceerd dieet moet je 45 tot 65 procent van je calorieën uit koolhydraten halen.

Protein

 1. Het eiwitgehalte van de Power Crunch-reep varieert van 13 gram in de Peanut Butter Fudge- en Peanut Butter Creme-koekjes tot 15 gram in de Cookies en Creme en French Vanilla Creme-koekjes. Power Crunch-repen gebruiken een uniek wei-eiwit genaamd "gehydrolyseerd wei-eiwit", dat volgens de powercrunch-website is ontworpen om de opname van het eiwit in het lichaam te verbeteren. Of u nu spiermassa wilt winnen of uw vetvrije massa wilt behouden, u moet 10 tot 35 procent van uw calorieën uit eiwitten halen voor een gezond dieet. [! 38502 => 1130 = 5!

Fat

 1. Eén Power Crunch-reep bevat 11 tot 12 gram totaal vet en 4 tot 5 gram verzadigd vet. Ongeveer 50 procent van de calorieën in een Power Crunch-reep komt uit vet en 20 procent van de calorieën uit verzadigd vet. U moet uw dagelijkse vetinname beperken tot 20 tot 35 procent van uw totale calorieën met verzadigd vet met minder dan 10 procent van de calorieën. Een hoge inname van verzadigd vet kan uw cholesterolgehalte in het bloed en het risico op hartaandoeningen verhogen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407